Nespresso Danmark

Evaluering

Positiv kommentar

Det skal siges at jeg kun var deltids sælger, og jeg kun var det i kort tid, det er ud fra det job at min evaluering sker. Det gode i forhold til Nespresso er, at de var super gode til at respektere hvis man havde studie og forstod at man derfor ikke altid kunne arbejde. Ydermere fik man en del kapsler og en maskine da man startede. Lønnen var nogenlunde for sådan et job, men der kom provision til. (ignorer "karrieremuligheder", da jeg ikke kan sige så meget om dem)

Negativ kommentar

Det mindre gode er, at der var en del arbejde når man ikke var på arbejde - og dermed ikke fik løn for det. Dette var blandt andet i forbindelsen med at man selv skulle bestille nye kopper, rørepinde, servietter og kapsler hjem. Dermed skulle man også selv have dem med hvilket resulterede i en masse slæben. Jobbet var et rent salgsjob, og til jobsamtalen fik jeg at vide at de havde valgt at sætte lønnen ned med 25kr og tilgengæld gøre provisionen lidt bedre. Det var ikke motiverende. Ydermere var jobbeskrivelsen "demonstrator", hvilket gjorde at man ikke forstod at det var på lige fod med diverse gadesælgere med den ene forskel at man her skulle stå i en butik. Alt i alt. Jeg vil sige, at demonstrator jobbet er godt til dem der brænder for opsøgende salg, som minder lidt om gadesalg. Der er et kæmpe fokus på at du skal sælge hver dag, og det er ikke ualmindeligt at de tager ud og snakker med dig om (manglende) salg.

Evaluering

Positiv kommentar

Internationalt koncern, hvad man kan flytte lokation. Der er udfordringer nok at kaste sig over. Ambitiøs virksomhed.

Negativ kommentar

For meget drengerøvskultur: “work hard, play hard” og “du skal gøre som jeg siger, ikke som jeg selv gør”. Umoden holdning. Virksomheden trænger til en moden ledelse.