EXHAUSTO A/S

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner når det gælder ventilationsløsninger. Vi udvikler og fremstiller produkter og systemer til komfortventilation. Målsætningen er at være blandt de absolut førende inden for området med fokus på høj produktkvalitet, meget høje virkningsgrader og dermed et energiforbrug, som sætter nye standarder for branchen.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har derudover salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England.

EXHAUSTOs udvikling bygger på stærke værdier og en stærk kultur. Vi vil være en attraktiv virksomhed, der kan tiltrække, motivere og udvikle dygtige og engagerede medarbejdere.

Vi har en god og åben dialog på alle niveauer af organisationen, og vi arbejder målrettet på at sikre et højt kompetenceniveau i overensstemmelse med virksomhedens strategiske retning. Vi lægger vægt på at alle medarbejdere har mulighed for at påvirke egen jobsituation, fordi vi tror på, at dette giver det bedste grundlag for innovation.