DLA Piper

Vi udvikler fremtidens advokater og lægger vægt på mere end juridiske kompetencer

Hos os er din udvikling og karriere altid i bevægelse. Vi investerer i din fremtid, giver dig ansvar, udfordringer og fleksible karriereveje, fordi kompetencer og interesser er forskellige. Vi har højt til loftet, og med kontorer i flere end 40 lande rækker vi også ud over landets grænser.

En karriere i bevægelse

Hos DLA Piper har du mulighed for at skabe en karriere i en global virksomhed. Du får et stort ansvar og udfordrende opgaver, hvor du træner din teoretiske forståelse i takt med, at du arbejder med juraen i praksis.

En karriere i DLA Piper er en karriere, der altid er i bevægelse, og hvor dine kompetencer og din præstation er med til at sætte retningen for din videre udvikling. En del af udviklingen består i at lære, hvordan man får en god balance i arbejdslivet, da et job hos os skal være meningsfyldt og givende - og samtidig give tid til andre elementer i livet. Hos os tilbyder vi flere karriereveje afhængigt af, hvilke områder du har talent inden for, og hvad der motiverer dig.

Du kan starte, længe før du er færdiguddannet som jurist, og hos os er din karriere et fælles ansvar. Sammen sætter vi rammerne – vi har nogle af de bedste advokater i branchen, som du kan lære af. Vi forventer til gengæld, at du tager ansvar for egen læring og griber mulighederne.

DLA Piper er et af verdens førende advokatfirmaer, og vores kundeportefølje omfatter private virksomheder i alle størrelser samt kommuner, regioner, myndigheder og offentligt ejede virksomheder. Vi rådgiver inden for alle de områder og juridiske problemstillinger, der er aktuelle for erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi er en vidensvirksomhed, og talent er vores råstof. Vi har fokus på, at alle benytter deres fulde potentiale og udvikler deres kompetencer. Og som verdens tredjestørste advokatvirksomhed kan vi tilbyde dig en helt unik mulighed for internationalt samarbejde og et netværk med over 9.000 juristkolleger fra flere end 40 forskellige lande.

Hvem er vi

”Til trods for, at vi er en så stor organisation, kender alle hinanden på tværs af de forskellige afdelinger. Alle er utroligt åbne og uformelle, hvilket gør samarbejdet lettere.

Samtidig er hierarkiet fladt - du ved, hvem der er din chef, men du er på ingen måde ”bange” for eller har svært ved at spørge om hjælp. Alle er hjælpsomme. Det skaber et unikt, tidssvarende og behageligt arbejdsmiljø, som jeg kun kan anbefale, at man bliver en del af.”

- Christopher Birk-Petersen, advokatfuldmægtig


dlapiper.dk/karriere kan du læse mere om vores fleksible karriereveje og dine karrieremuligheder hos os. Du kan også tilmelde dig vores jobagent, så du får direkte besked, når vi slår ledige stillinger op.

Følg med på de sociale medier og få information om kommende arrangementer, faglige indspark og indblik i hverdagen hos DLA Piper.