Frie

Frie
Frie skaber tryghed i hverdagen for vores medlemmer, og hjælper dem videre i deres karriere. Frie tilbyder a-kasse og fagforening til lønmodtagere og selvstændige, samt lønsikring gennem vores forsikringsselskab FF Forsikring A/S. Frie er en demokratisk forening, og det betyder, at det i sidste ende er medlemmerne, der bestemmer.

Vi har en dygtig medarbejderstab på ca. 140 personer fordelt på 3 forskellige virksomheder: fagforeningen Frie, A-kassen Frie, og vores lønforsikringsselskab FF Forsikring A/S

De mest tilfredse medarbejdere

Hos Frie slipper vi arbejdslivet frit - derfor tilbyder vi høj fleksibilitet og brede rammer. Med afsæt i tillid og ansvarlighed arbejder vi efter princippet "Frie af tid og sted", og planlægger arbejdet så det passer den enkelte og de funktioner, der varetages.

Vi lægger vægt på stor faglighed i vores organisation. Gennem høj prioritering af vores medarbejderes udviklingsmuligheder sikres høj faglighed til glæde for både medarbejdere og medlemmer.

Medarbejdertrivslen er i højsædet, hvorfor vi hver dag arbejder aktivt for at skabe gode rammer både fysisk og psykisk gennem udvikling, fleksibilitet og anerkendende kommunikation.

De mest tilfredse medlemmer

Hver enkelt medarbejder i Frie yder hver dag en ekstra indsats - på den måde sikrer vi, at vi leverer den bedste kvalitet, som både gør medlemmerne glade og tilfredse og medarbejderne stolte.

Vi er stolte af at have 5 ud 5 mulige stjerner på Trustpilot, baseret på vores medlemmers anmeldelser