Bøjsø døre & vinduer a/s

Med øje for det originale

I Bøjsø forener vi det klassiske håndværk med det moderne, når vi leverer specialfremstillede vinduer og døre i kompromisløs kvalitet til historiske og bevaringsværdige ejendomme på tværs af Danmark.

Vi startede i 1972 som et lille snedkeri, siden har vi vokset os større, og i dag fører en ny generation håndværket videre sammen med i alt 42 dedikerede medarbejdere.

Vi værner om trævinduet og det gode håndværk, og vi er stolte af det design og de løsninger, vi har udviklet. Siden 2017 har vi været en del af Inwido, Europas førende vindueskoncern, som du kan læse mere om her.

”Vi har lige holdt 50-års jubilæum, som blev fejret som en familiedag – og jeg lagde mærke til, hvor tydeligt stoltheden lyste ud af medarbejderne. Man kan mærke, de er glade for at være her, hvilket i øvrigt er understøttet af vores Great Place to Work-undersøgelse,” fortæller HR business partner, Sarah Nauer.

Kvinde arbejder med vindueramme

Få udvikling, gode kolleger og frihed under ansvar

Når du slutter dig til os, vil du hurtigt opdage, at du bliver en del af en fleksibel og agil virksomhed, der bevæger sig i takt med markedet. Vi sælger og producerer unikke løsninger, og nye projekter kommer hele tiden til. Det betyder for dig, at du får rig mulighed for at sætte dit præg på vores produkter, blive fagligt udfordret og udvikle dig i din rolle.

Du kommer til at arbejde med det, du er god til, og vi er klar til at investere i din udvikling gennem kurser og videreuddannelse. Du bliver nemlig en del af en jordnær organisation, med et fladt hierarki, hvor vi sætter stor pris på hver enkelt medarbejder, derudover deler vi, hvad der bedst kan beskrives som en familie ånd. Vi har et tæt sammenhold, for vi kender hinanden og vi taler med hinanden. Samtidig tilbyder vi frihed under ansvar, ligesom vi løbende kigger på, hvilke motivationsfaktorer der gør sig gældende for den enkelte medarbejder.

Vi er meget stolte over, at vi har medarbejdere som har været her i rigtig mange år. Vores virksomhed har eksisteret i 50 år og vi har medarbejdere som har været med i mere end 40 år. Det mener vi bestemt er unikt og vi gør en dyd ud af, at markere fejringer med bl.a. pølsevogn, fælles spisning og lignende.

”Vi har tæt kontakt mellem medarbejder og ledelse. Jeg går ind for en åben, uformel dialog, præcis som det var, da min far startede forretningen,” fortæller direktør Lasse Sørensen.

Vi lytter til dig og sørger for, at du kommer godt fra start

Som medarbejder i Bøjsø er du med til hele tiden at finpudse vores produkter og værdikæde. Derfor er det også vigtigt for os, at du er indstillet på løbende at bidrage med dine ideer.

Samtidig ved vi også, at det er vigtigt at komme godt igang. Så når du starter hos os, som ny medarbejder, sørger vi for, at du får et godt indblik i din nye rolle gennem et struktureret onboarding program. Her kommer du blandt andet omkring vores showroom og produktion, får et indblik i vores projekter, får hilst på din nærmeste leder og ikke mindst dine nye kolleger.

Derudover kan du se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor der er ordnede forhold og goder som fx sundheds- og pensionsordning. Og så sigter vi selvfølgelig altid efter at give vores medarbejdere den bedst mulige work-life balance, fx gennem fleksibilitet i arbejdstider.