Bureau Veritas

356 følgere

Bureau Veritas

Bureau Veritas som arbejdsplads

19 evalueringer, 2 kommentarerKategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Bureau Veritas?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Bureau Veritas.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer


Det, der gør Bureau Veritas til en god arbejdsplads for mig, er, at det er et utroligt venligt sted at være. Kollegaerne er gode, der er god stemning, folk er smilende og glade og vil gerne hjælpe. Det er rigtig vigtigt for mig, når man arbejder så meget sammen om tingene, som man gør.

Tore Møller
Kontorelev

Bureau Veritas

Hos Bureau Veritas bidrager alle medarbejdere – uanset lokation og funktion – hver dag til at skabe tillid mellem virksomheder, offentlige institutioner og forbrugere.

Vi drives af at gøre en forskel for den verden, vi lever i, og vi er altid på udkig efter nye kollegaer, der drømmer om at gøre det samme.

Se video

Mød dine nye kolleger i Bureau Veritas

TÆT SAMARBEJDE SKABER RESULTATERNE

Du får et tæt samspil med dine 300 kollegaer bestående af såvel eksterne konsulenter som fastansatte, der har deres dagligdag på et af vores danske kontorer i Fredericia, Esbjerg eller København. Samtidig bliver du en del af vores internationale netværk af 77.000 kollegaer i 140 lande, som også gerne bidrager med faglig sparring til, hvordan vi bedst hjælper vores kunder.


En typisk arbejdsdag er, at jeg ankommer omkring kl. 8, siger godmorgen og får startet pc'en op. Som regel har jeg planlagt nogle arbejdsopgaver, jeg forventer at nå, men idet jeg har meget afvekslende arbejdsopgaver, så er to arbejdsdage aldrig ens. Og det er rigtig dejligt.

Pernille Brask
Team leader i Key Account

Vi lykkes sammen

Du bliver en del af et team af såvel administrative medarbejdere som tekniske eksperter, der i fællesskab bidrager til, at vi kan hjælpe vores kunder med certificering af virksomhedens miljøindsats, rådgivning om kemi, klassificering af skibe, inspektion af virksomhedens fødevaresikkerhed og meget mere.

Derfor spiller vores tværgående samarbejde en stor rolle i hverdagen, hvor vi gør hinanden stærkere. Samtidig sørger vi for indgående træning inden for dit område, så du er sikret personlig og faglig udvikling, uanset om din rolle er administrativ eller teknisk.


Jeg synes, vi er rigtig gode til at se menneskene, vi arbejder med, og er gode til at snakke om tingene mere, end vi prøver at trumfe igennem med vores eget. Så vi er obs på, at det er et fælles produkt vi skal have ud ad døren, og det arbejder vi hen imod.

Tore Møller
Kontorelev


Vi drives af at gøre en forskel

Som en ”Business to Business to Society”-virksomhed drives vi af at gøre en forskel for den verden, vi lever i. Derfor sætter vi fokus på samfundets udfordringer, mens vi udvikler innovative løsninger i tæt samarbejde med vores kunder – og det har vi gjort siden år 1828.

Det betyder, at vi skaber tillid mellem virksomheder, offentlige institutioner og forbrugere ved at hjælpe virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed, social ansvarlighed samt marine og offshore.

Regnskab for Bureau Veritas

Regnskab for Bureau Veritas

Registreret navn

BUREAU VERITAS, FILIAL AF BUREAU VERITAS FRANKRIG

Momsnummer

DK25601289

Selskabsform

Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties

Etableret

2016

Antal ansatte

50 - 99

Regnskab 2014 2015
Valuta EUR EUR
Omsætning 4.171.500.000 4.634.800.000
Bruttofortjeneste 4.171.500.000 4.634.800.000
Årets resultat 3.785.000.000 4.127.300.000
Egenkapital 1.140.700.000 1.124.900.000
Balance 4.779.800.000 5.157.200.000

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Bureau Veritas

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Bureau Veritas. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31
7000 Fredericia
http://www.bureauveritas.dk/

Kort