Techem Danmark A/S

Vi gør bygninger grønne, smarte og sunde – til gavn for beboerne og alle os andre

Hos Techem Danmark bruger vi den nyeste teknologi til at gøre danskerne bevidste om deres ressourceforbrug, når vi opsætter intelligente målere hos dem.

Det gør vi hos udlejeren, når vi laver deres regnskaber inden for vand, varme og el og rådgiver dem om, hvor de kan spare. Og det gør vi hos beboeren, der kan følge sit private forbrug via vores app. Dermed skaber vi det bedste grundlag for energibesparelser og et godt indeklima.

Vi er selvfølgelig styret af den danske lovgivning, og derudover er FNs klimamål en klar rettesnor i vores arbejde – også i vores egen virksomhed. Vi har sænket vores papirforbrug med 80 %, kontoret bruger kun LED-pærer, og vi er ved at udskifte alle vores firmabiler til el-/eller hybridbiler.

Medarbejder fra Techem

Sunde jyske værdier i en international koncern

Vi er en del af en tysk koncern, men vores hjerteblod er jysk. Det betyder for os, at vi gør os umage for at levere kvalitet, både overfor kunderne og hinanden.

Det er ikke tilfældigt, at der hænger tandhjul i vores mødelokale. For tager man et hjul ud, kan maskinen ikke køre. Det er sådan, vi ser hinanden – alle er lige vigtige. Og går nogen i stå, samler vi dem op igen.

Derfor har vi også givet plads til, at flere kolleger kunne skifte til et andet job hos os, da de ikke længere kunne arbejde fuldtid. For vi vil være et godt sted at arbejde, uanset hvad livet ellers bringer.

Vi tager hånd om dig og giver dig en fleksibel hverdag

Det er vigtigt for os, at du har en god balance mellem arbejde og fritid. Arbejder du på kontoret, har du derfor flekstid og gode muligheder for hjemmearbejde. Og er du tekniker, planlægger du selv, hvornår du udfører dine ordrer, inden for den aftalte tid med kunden.