ista Danmark A/S

ista Danmark A/S

Vi tilføjer ejendomme, deres beboere og ejere bæredygtig værdi. Vi hjælper til at gøre bygninger/boliger klimavenlige, sikre og trygge. Det gør vi igennem de data, vi administrerer – og det har vi gjort siden 1902.

I dag er ista repræsenteret af over 5.500 medarbejdere i 22 lande og er en af verdens førende virksomheder inden for energiserviceydelser til optimering af energieffektivitet – især i bolig- og erhvervsejendomme.

Vi gør det individuelle energi- og vandforbrug transparent. Vi hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt forbrug.

5.500 medarbejdere
22 lande

ista som arbejdsplads

ista er en flad organisation, der anerkender, at vi alle er afhængige af hinanden, og at vi kun ved samarbejde og effektiv udnyttelse af resurser og evner, kan opnå vores fælles mål.

Vi er mange eksperter samlet under et tag, og derfor kører vi en ”open door policy”, hvor dørene er altid åbne, og alle er klar med en hjælpende hånd. Det gælder Danmark såvel som internationalt.

For når du arbejder i ista, er du en del af et internationalt samarbejde, der er til for at styrke hinanden.

"ista har støttet mig, lige siden fra jeg begyndte som elev i virksomheden. Fantastiske kollegaer og ledere har igennem hele min karriere hjulpet mig, været gode sparringspartnere og på den måde været medvirkende til at forme mig både personligt og fagligt." – Marco

Miljøfokus

Miljø og bæredygtighed er en integreret del af ista’s virksomhedsidentitet. Vores produkter ligger til grund for en gennemsnitlig besparelse på 15 % af forbrugernes årlige varme- og vandforbrug. Det er ikke bare godt for miljøet men også pengepungen.

Vi, som virksomhed, er i en konstant bæredygtigudvikling, hvor vi hele tiden forpligter os selv til at opnå nye bæredygtige mål.

Vi har b.la. reduceret vores samlet CO2 udledning med 8,4 % - det kan vi jo sagtens sige, men når vi siger og gør noget, så står vi ved det.

Vi udgiver derfor hvert år en bæredygtighedsrapport, hvor alle vores frem- og tilbageskridt er veldokumenteret og synlige for alle.

LÆS BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTEN HER