Nykredit

Gem
Nykredit
Bliv en del af Danmarks eneste foreningsejede bank - vi er i vækst og har brug for dig!

Nykredit

”Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det meget sjovere at være rådgiver” Citat: Christina Blumensaat, rådgiver i Nykredit

Vores forretning vokser, og derfor søger vi nu endnu flere ambitiøse rådgivere. I Nykredit er det vores ambition at være ’Bedst til kunder’, og vi gør os umage for at hjælpe vores kunder med at træffe bæredygtige valg.

Vi søger dig, der arbejder som privatrådgiver i dag og kan rådgive om lån, daglig økonomi, investering og pension. Du er en kompetent rådgiver, der i dit nuværende job ville ønske, at du kunne give dine kunder noget ekstra. Det kan du hos os.

Nykredit
Gem
Nykredit
Private Banker til Private Banking Nordjylland

Nykredit

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye Private Banker.

Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder.

Nykredit
Gem
Nykredit
IT-specialist til Nykredits Capital Markets platform

Nykredit, København

Er du udadvendt og teknisk stærk, og vil du arbejde med det tekniske fundament for vores IT-platforme?

Kan du se dig selv i et professionelt og effektivt team, der supporterer Capital Markets- systemer for vores kunder som er Nykredits dealere, porteføljemanagere og finansfolk? Kan du arbejde med tværgående IT-opgaver, og har du overblik?

Du får sammen med teamet ansvar for at sikre, at handels- og informationssystemer fungerer optimalt i forhold til forretningen og øvrige teams i IT Capital Markets.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

  • styring og deltagelse i systemopgraderinger, servermigreringer og patchning
  • vedligeholdelse og konfiguration af softwarepakker
  • sikring af stabilitet og performance på netværk, servere og databaser
Nykredit
Gem
Nykredit
Controller til Accounting Realkredit

Nykredit, København

Vil du være med til at sikre en stabil regnskabsproces hos Nykredit, mens det nuværende ERP-system gradvist udskiftes til Microsoft Dynamics 365?

Du vil sammen med teamets øvrige erfarne kolleger være ansvarlig for at udarbejde det månedlige regnskabsgrundlag for koncernens mange regnskaber i form af afstemninger, controlling og rapportering.

Samtidig er implementering af nyt ERP-system påbegyndt og du vil også her være en aktiv deltager i dette flerårige projektarbejde, hvor fokus både er på sikker drift samt procesoptimering. Dine arbejdsopgaver vil være således en blanding af drift og udvikling.

Nykredit
Gem
Nykredit
Seniorspecialist AML Modeller & Monitorering

Nykredit, Høje-Taastrup

Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretningen i Nykredit er på plads? Og være en del af en forretning, hvor vi arbejder hårdt for at være bedst til kunder og samtidigt udviser ordentlighed og samfundsansvar?

Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for den mere tekniske side af AML, fokuseret på data og modeller, der er en afgørende komponent i forebyggelse og bekæmpelse af finansiel kriminalitet.

Som seniorspecialist i AML Modeller & Monitorering bliver du en del af et team med opgaver indenfor de mere tekniske sider af AML universet. Opgave feltet dækker over data modellering og fundament, scenarie udvikling og optimering samt AML Analytics og deep dive analyser.

Nykredit
Gem
Nykredit
Seniorprivatrådgiver til Center Aarhus

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og være med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om?

Som rådgiver skal du gøre alt for at give dine kunder den bedste rådgivning, hvilket kræver et naturligt nysgerrigt gen og en lyst til at være opsøgende. Vi skal være skarpe til at afdække kundernes behov - både dem de italesætter, og dem de endnu ikke selv er bevidste om.

Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Nykredit
Gem
Nykredit
Erhvervsrådgiver til Center Næstved

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om.

Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje – til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Nykredit
Gem
Nykredit
Privatrådgiver til Center Horsens

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Horsens, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Nykredit
Gem
Nykredit
Analytiker til Kapital

Nykredit, København

I afdelingen Kapital søger vi lige nu en kollega, der har erfaring fra den finansielle sektor og som gerne vil bevæge sig i spændingsfeltet mellem kapitalkravsberegninger, store datamængder, forretningens ønsker og de regulatoriske krav.

I Kapital har vi bl.a. ansvaret for udregning og rapportering af alle koncernens kapitalrelaterede nøgletal samt at sikre, at den gældende lovgivning på området overholdes. Desuden understøtter vi forretningen i at optimere kapitalanvendelsen, så fokus effektivt kan være på de mest lønsomme kunder.

Kapital er bl.a. ansvarlig for:

  • beregning af kreditrisikomodeller, risikoeksponeringer og kapitalkrav
  • forretningsmæssig implementering af og support på kapitalanvendelse
Nykredit
Gem
Nykredit
Landbrugsrådgiver til Landbrugscenter Viborg

Nykredit

Har du flair for tal, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og høj kundetilfredshed? Vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug, så er det dig, vi søger.

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle og skabe vækst samt optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

Nykredit