Nykredit

Nykredit er landets største långiver – den største til boligejerne og en af de største til små og mellemstore virksomheder, til landbruget og til boligsektoren.

Med over 4.000 medarbejdere betjener vi hele Danmark.

Nykredit medarbejdere ved computer

Nykredit er noget særligt i den finansielle sektor, fordi vi er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er vi stolte af.

Som en del af Nykredit mærker du foreningsejerskabet:

  • når vi giver rabatter og fordele til vores kunder, hvilket bl.a. er muligt, fordi Forenet Kredit kan vælge at betale en del af udbyttet tilbage som tilskud til gavn for kunderne,
  • når vi giver et løfte til samfundet om, at vi vil være til stede i hele Danmark og bidrage til udvikling i by og land. I gode og dårlige tider. Og om, at vi også vil gøre, hvad vi kan, for at skabe et grønnere Danmark for vores børn og de kommende generationer, og
  • når vores foreningsejerskab smitter af på vores kultur og måden, vi arbejder på. Vi tror nemlig på, at forenet kan vi mere – og at fremtidens arbejdsplads er inkluderende med plads til forskellighed og præget af holdånd og ligeværd.

Læs mere om vores arbejdsplads

I Nykredit er der mange forskellige karrieremuligheder. Vidste du fx, at vi har en stor IT-organisation på over 600 medarbejdere?

Uanset hvilken karrierevej du vælger i Nykredit, er det fælles for dig og dine kolleger, at I er ambitiøse, og at I vil være de bedste – de bedste til at rådgive kunderne, de bedste til at udvikle Nykredit, de bedste kolleger og de bedste til at sikre langsigtede relationer til det samfund, vi er en del af.

Karriere og udvikling går hånd i hånd og kommer i mange afskygninger. Derfor har vi givet alle vores medarbejdere et løfte: Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan.

Læs mere om dine karrieremuligheder