Alka Forsikring

Gem
Alka Forsikring
Ambitiøs studentermedhjælper, der ønsker at være med til at definere Alkas strategi!

Alka Forsikring, Ballerup

Vil du være med til at sætte den strategiske dagsorden i Alka? Vil du indgå i et ambitiøst team, som har tæt dialog med ledelsen samt stærkt samarbejde med forretningen? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Det er ikke et krav, at du kender til forsikringsbranchen, men for at få succes i jobbet er det vigtigt, at du motiveres af strategiske problemstillinger, ligesom du skal kunne lide at samarbejde med andre og være god til at håndtere interessenter. Ideelt set har du som minimum et år tilbage inden afsluttet uddannelse. Både ansøgere på bachelor og kandidaten vil blive taget i betragtning.

Alka Forsikring
Gem
Alka Forsikring
Traffic Controller til Alkas kundecenters driftssupport

Alka Forsikring, Ballerup

Som Danmarks mest digitale forsikringsselskab er vi gode til at justere og optimere kunderejsen, men vi er sultne efter at blive endnu bedre! For at kunne tilbyde enkelthed til vores kunder i dag og i fremtiden, er vi på udkig efter en Traffic Controller, der kan hjælpe os med at optimere vores interne ressourcer.

Som Traffic Controller vil du få ansvar for at sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne i forhold til den samlede opgavemængde i Alka Kundecenter.

Dine opgaver bliver at:

  • Stå for live driftsmonitorering og prioritering af forskellige opgavetyper
  • Modtage fleksforespørgsler og registrering af sygefravær samt eventuel justering og tilpasning af bemandings- og telefoniplanen
  • Korrigere handlinger på tværs af den samlede drift
Alka Forsikring
Gem
Alka Forsikring
Head of Sales til Alka Kundecenter

Alka Forsikring, Århus, Kolding og Ballerup

Vi leder efter dig, der ved, at dit produkt og service kun er lige så godt som dem, der formidler det! Og du ved, at din smittende entusiasme og salgs-mindset vil være medvirkende til, at vi som team opnår succes!

Er du af natur drevet af resultater, samarbejde, glade og motiverede medarbejdere og verdensklasse kvalitetsleverancer, så læs mere om jobbet som Head of Sales her.

I rollen som Head of Sales vil du i samspil med dine 9 ledere have ansvar for at nå vores fælles resultater via alle vores dygtige rådgivere og sikre, at vi afdækker nye potentialer og udbygger det stærke samarbejde både internt i Alka som med vores kolleger i koncernen.

Alka Forsikring
Gem
Alka Forsikring
Agenturindehaver hos Alka - du bestemmer selv, hvor langt du vil nå!

Alka Forsikring, Valby

Er du hunter med stort H – og kan du se dig selv i forsikringsbranchen? Oplever du derudover også, at dit salgstalent ikke altid bliver aflønnet efter din indsats, og drømmer du samtidig om at blive selvstændig, men stadig være del af et fællesskab?

Hvis svarene er ja, så læs endelig videre, da arbejdet som selvstændig Agenturindehaver måske er den chance, du har ventet på!

Som Agenturindehaver er du hele tiden i gang, og du skal nyde at være i konkurrence med dig selv. Du skal ligeledes motiveres af en hverdag, hvor salg, selvdisciplin og drive er et absolut must for at kunne lykkes. Du skal trives med at sælge vores produkter til nye, såvel som eksisterende kunder via online møder og over telefonen.

Alka Forsikring