Alka Forsikring

Alka – Vi gør det enkelt for vores kunder

Med mere end 100 års erfaring i at forsikre lønmodtagere i Danmark, ved vi, at forsikring skal være enkelt. For os betyder enkelhed at kunne give den bedste kundeoplevelse samt tilbyde forsikringer af høj kvalitet til gode priser.

Vores fælles ambition om at give kunderne en rigtig god kundeoplevelse binder os sammen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø udspringer af et respektfuldt samarbejde, hvor der er plads til den enkelte. Derudover vægter vi høj faglighed og lysten til at gøre godt bedre.

Alka er en del af Tryg-familien, som hver dag arbejder dedikeret for at skabe værdi og tryghed. Vi er 350 kolleger i Alka, fordelt på vores kontorer i Ballerup, Århus og Kolding.

Billede

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Som medarbejder i Alka bliver du en del af en succesrig virksomhed, der tænker langsigtet og altid har fokus på kunderne. Vores vækst gennem de seneste år er en direkte konsekvens af vores mod til at udfordre markedet og vores evne til at skabe resultater. Hos Alka er vores digitale ståsted hjørnestenen i vores strategi, og det er vores ambition at fastholde og øge forspringet som digital frontløber.

Vi sætter en dyd i at gøre os umage, og for at kunne indfri vores ambitioner stiller vi krav til vores medarbejdere. Du bliver derfor målt på din evne til at levere resultater, til gengæld giver vi dig plads til at udfolde dig, og der ikke er langt fra tanke til handling hos os. Du bliver som medarbejder en del af en flad organisation, hvor dine ideer hurtigt kan blive en uundværlig del af vores fælles fremtid.

Vi opfordrer alle vores medarbejdere til at udfordre gængs praksis, så vi hele tiden kan blive bedre. Vi tror ikke på hierarki, men på korte kommandoveje – og vi vægter kompetence højere end anciennitet. Hos os er det er ikke stjernerne på skulderen, men kvaliteten af tankerne, der tæller.

Læs mere her: Alka som arbejdsplads | Læs om hvordan det er at arbejde i Alka

Diversitet skaber et stærkere Alka

Tryghed er en del af vores DNA, og hos os kan du være, præcis som du er. Derfor arbejder vi målrettet for at sikre en mangfoldig- og inkluderende arbejdsplads, hvor du føler dig respekteret, er tryg som du er og har lige muligheder for at udvikle dig for at nå dit fulde potentiale.

Sammen med Tryg er vi blandt andet en stolt supporter hos Pride Copenhagen, en del af Solsikkeprogrammet samt Diversity Council. Derudover har vi også indført lige forældre- og barselsrettigheder for alle, uanset køn og familiekonstellation.