Alka Forsikring

Evaluering

Positiv kommentar

mange gode kollegaer og gode ansættelsesforhold. rigtig god oplæring.

Negativ kommentar

Det er ikke sjovt at arbejde her mere. alka går kun op mere op i salg og presser medarbejderne til at ringe kunder op uopfordret for at sælge til dem, selvom de ikke bryder sig om det og flere gange har nævnt for ledelsen, at det er demotiverende at ringe outbound. Ledelsen er ligeglade og de lytter ikke. skadesafdelingen er også blevet ødelagt fordi de også tvinger medarbejderne til at sælge til kunder der har fået en skade, total uprofessionelt. Jeg sagde op pga disse ting

Evaluering

Positiv kommentar

Alka er en virksomhed der har styr på tingene. Det er super nemme systemer og snorlige forretningsgange, som gør, at vi ikke sidder og spilder vores tid med ting der ikke fungerer. IT’en spiller og du kan formå at udføre dit arbejde. Kulturen er også sund, da alle taler pænt til hinanden og man kan tale på tværs af teams uden nogen form for arroance eller hirakisk kultur. Sundhedsforsikring, tandforsikring og læg-din-egen vagtplan løsning gør det hele overall okay.

Negativ kommentar

Chancerne for at starte som kunderådgiver for derefter at rykke videre ned i de ‘spændende’ afdelinger er minimal. Alka svigter deres rådgivere, ved at nægte dem videreuddannelse og vil hellere ansætte folk udefra med smarte uddannelser. De har spist os af med et hjemmelavet salgskursus, som kun de selv kan få gavn af. Går man til sin egen leder for at bede om lidt mere i løn, fordi man overperformer, får man at vide at ikke engang de kan hjælpe dig pga. dårlig øverste ledelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Sundhedsforsikring, Flex ordning og bonus.

Negativ kommentar

Lav løn selvom man er den bedste. Erfarne medarbejdere der ikke sælger noget får fuldmægtige løn, men har ikke mere ansvar af den grund. Rigtig meget gossip i dagligdagen.

Evaluering

Positiv kommentar

Alka er en virksomhed, der fokuserer rigtig meget på trivsel. Det er ret unikt for et forsikringsselskab, at der løftes så meget i flok som der gør. Det er en arbejdsplads med højt til loftet og plads til forskelligheder. Alle hilser på hinanden på gangen - uanset funktion. Dette er ret unikt. Gode personaleforhold og sund arbejdskultur med fokus på trivsel.

Negativ kommentar

Det er umuligt at forhandle løn med Alka, da ledelsen har nægtet alle i kundehenvendte stillinger at bede om en lønforhøjelse. Dette medvirker til, at dygtige medarbejdere med flair for salg desværre søger videre til andre selskaber, da de ikke kan få den løn der afspejler deres performance. Jeg har måtte vinke farvel til mange gode højtelskede kollegaer, fordi Alkas ledelse er ligeglade med lønnen. Det blev også et farvel og tak herfra, selvom jeg savner den virkelig virkelig gode kollegakarma.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Meget gammeldags

Evaluering

Positiv kommentar

I want to work with the company to improve my personal and work experience, personal growth, to know new culture, constant learning, to be able to make continuous improvements

Negativ kommentar

Despite being a foreign country for my desire to start a new experiance

Evaluering

Positiv kommentar

Alka er gode til at presse sine medarbejdere. Total overvågning forklædt som feedback. Alka er gode til at sige et og gøre noget andet.

Negativ kommentar

Deres værdier er kun ord.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fedt at arbejde sammen med mange dygtige kollegaer. Sjovt at være i en virksomhed der er blandt branchens bedste til at vokse og tjene penge, i et marked hvor andre har haft det svært.

Negativ kommentar

Ærgerligt at vi var så gode til vores arbejde at vi nu er blevet solgt til en konkurrent.