Brancheforeningen Danske Byggecentre

Brancheforeningen Danske Byggecentres er brancheforening for landets mest betydende byggecentre, og vores formål er at varetage branchens interesser internt i forhold til medlemmerne og eksternt i forhold til samfundet – mest i Danmark men til tider også i resten af verden.

Vores medlemmer er ikke blot leverandører af byggematerialer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder i hele landet. De er samtidig moderne og effektive centre for viden, logistik og rådgivning. De arbejder hver dag på at gøre det nemmere og mere effektivt at bygge og renovere over alt i Danmark. Det er Brancheforeningen Danske Byggecentres opgave at give dem de værktøjer og den viden, de har brug for i dette arbejde.

Foruden Brancheforeningen Danske Byggecentre administrer vi også selskaberne ByggeBasen, Byg-e.dk og byg-e.net samt 2 fonde.

Du kan læse meget mere om os på www.bdb.dk. Tag gerne et kig i vores årsberetning: http://2018.bdb.dk/  - her kan du få en rigtig god ide om de projekter, vi arbejder med.