OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge

112 følgere

Er du – eller har du været – ansat hos OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Vi har ingen aktuelle jobannoncer lige nu

 

Oasis er et behandlingssted for flygtninge og familiesammenførte, der har brug for at restituere sig efter krig, tortur, forfølgelse, flugt, tab og eksilering. Vi har hjulpet flygtninge siden 1987 og har i dag formel status som privathospital med regionsfunktion under psykiatrien. Selv plejer vi at kalde os privat rehabiliteringscenter.

 

Hvordan vi arbejder

Vi bestræber os på at yde traumatiserede og deres pårørende behandling og rehabilitering af høj faglig standard. Personalet består af psykologer, fysioterapeut/psykomotoriske terapeuter og socialrådgivere, som yder tværfaglig og tværkulturel behandling tilpasset den enkelte patient. Vore lægekonsulenter (psykiater og praktiserende læge) inddrages efter behov. Vi anvender erfarne og professionelle tolke, hvor det er nødvendigt, og administrativt personale binder det hele sammen.

Eksternt arbejder vi sammen med primært sagsbehandlere, men også læger og andre relevante personer i patientens netværk, f.eks. lærere.

Ud over behandlings- og rehabiliteringsarbejdet udfører vi supervisions-, konsulent- og undervisningsopgaver og udvikler løbende på vores behandlingsmetoder, f.eks. gennem særlige gruppeforløb eller projekter. Vi deltager også gerne på konferencer i ind- og udland.

 

Oasis som arbejdsplads

Vi ligger centralt på Strøget i København, så der er mange muligheder for offentlig transport. Parkering er derimod en udfordring, så de fleste medarbejdere vælger bilen fra.

Bygningen er fra år 1900 og lokalerne er lyse og højloftede. De fordeler sig over to etager og lange gange, så der bliver gået en del hver dag.

Vi er ca. 25 faste medarbejdere.  Derudover arbejder der konsulenter, studentermedhjælpere og freelance tolke med alverdens sprogkompetencer. Sammen med patienterne gør det alt sammen Oasis til et livligt og interkulturelt hus.

Supervision er en fast bestanddel af arbejdslivet i Oasis for medarbejdere, som er behandlere, og desuden et tilbud til Oasis’ tolke.

Regnskab for OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge

Registreret navn

FORENINGEN OASIS

Momsnummer

DK10758998

Selskabsform

Forening

Etableret

1987

Antal ansatte

40

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge
Nygade 4, 2.
1164 København K
Tlf.: 35 26 57 26
http://www.oasis-rehab.dk/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.