YouSee

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden giver muligheder for at udvikle sig personligt og professionelt hvis man ønsker at ligge indsatserne. Jobbet gik fra kunderådgiver til dagligt, til at jeg blev tilbudt mere ansvar, uddannelse og nye muligheder, hvor jeg også fik indflydelse på processer og udvikling i maskinen bag fronten. Der er klare tydelige rammer og mål, og bliver kommunikeret hvad jeg selv kan/skal gøre for at komme videre i organisationen. Tager man ikke ansvar for egne resultater og egen læring vil man opleve et kulturchok hvis man kommer direkte fra ungdomsuddannelse. Her har jeg benyttet en intern business coach til at samarbejde med min egen udvikling.

Negativ kommentar

Fokus kan til tider være baseret på fakta, hvis man ikke selv er god til at søge hjælp og vejledning.

Evaluering

Positiv kommentar

Yousee er en virksomhed som vil medarbejderne det bedste vil man Yousee så vil Yousee også dig. Det er fedt at blive målt på de ting man laver så man kan blive ved med at udvikle sig både professionelt men også personligt. Jeg har været glad for den rejse jeg har været på sammen Yousee og glæder mig til de mange andre udfordringer der kommer med dette job.

Negativ kommentar

Hvis man ikke har den rigtige indstilling til arbejdet får man det svært men har man mod på at lære kan det blive den bedste rejse i dit liv.

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegaerne.

Negativ kommentar

Salg, salg, salg. Sælger du ikke er du ikke brugbar, selv hvis din stilling er rådgiver og ikke sælger, virker kundes net ikke forventes der stadig at man får solgt et mobil abonnement. Kundes problem er ikke vigtigt at løse så længe de køber noget. Man trackes hele tiden gennem koder. Skal man tisse skal man trække det fra sin spisepause. Når man endelig kan få lidt tid fra telefonen, som mail besvarelse, forventer de at man ringer kunden op og sælger til dem. Kan ikke anbefale yousee til nogen.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde og hjælpsomme kolleger og godt sammenhold og samarbejde.

Negativ kommentar

Dårligt arbejdsmiljø og dårlige arbejdsforhold samt inkompetent ledelse. Det altoverskyggende i arbejdet som kunderådgiver er salgsfokusset, som fuldstændigt fortrænger de gode og positive kundeoplevelser. Medarbejderne er tvunget ud i at lave pistolsalg for at forbedre deres KPI'er og blive på pinden, mens de samvittighedsfulde medarbejdere, som arbejder for og rent faktisk er interesserede i at præsentere og tilbyde kunderne den bedste løsning i forhold til deres ønsker og behov, bliver kasseret. Utrolig lav løn. Kan kun anbefale andre at holde sig væk fra virksomheden.

Evaluering

Positiv kommentar

Sindssygt fedt drive og god energi under onboarding processen,

Negativ kommentar

men når man kommer videre derfra er der ikke meget at råbe hurra for. De fleste der tænker ud af boksen og rent faktisk kan bidrage med noget nyt bliver sorteret fra. Tilbage er de typer, der bare gør hvad der bliver sagt, og som kan acceptere en månedsløn der ligger på samme niveau som ufaglært arbejde. Dette er dog ikke hvad de lover ved ansættelse og oplæring desværre. Jeg har arbejdet ved yousee ad 2 omgange. Første gang for 15 år siden. Her var det fantastisk. Gode medarbejder relationsopbyggende aktiviteter, sindssyg godt teamwork, og det kunne rent faktisk betale sig at gå den ekstra mil. De tider er for længst forbi.

Evaluering

Positiv kommentar

Miljøet og kollegaerne er gode, selvom det er en "ung" kultur der præger arbejdspladsen.

Negativ kommentar

Da jeg startede i virksomheden var det en god arbejdsplads, men der blev med tiden mere og mere fokus på at sælge og mindre på at give gode kundeoplevelser.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske kollegaer og i mit tilfælde en god leder.

Negativ kommentar

Jobbets primære fokus er salg, hvilket gør at man tit skal rydde op efter kollegaer der har lavet pistol salg eller forværret supportsager. Efter 2 år, var dem jeg startede med enten stoppet eller gået ned med stress grundet slagspresset. Det er meget få kollegaer der får stillinger væk fra telefonen. Oftest er disse som supervisor eller teamleder, hvor der ligeså er pres på for at deres team skal nå salgskriterierne.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt fællesskab og sociale aktiviteter mellem kollegaer

Negativ kommentar

Arbejdsplads fyldt med nepotisme, de lover man kan danne karriere indenfor koncernen, det er selvfølgelig kun hvis man er venner med de rigtige mennesker. Der presses for salg, og køres psykisk på en hvis man ikke lykkedes. Man sidder og rydder op efter kollegaer der laver pistolsalg, netop fordi de også er presset. Kollegaer siger ofte op når de har været på telefonen en måned, og indser hvad arbejdet egentlig indeholder.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode relationer med kollegaer

Negativ kommentar

I starten præsenteres det at den gode kundeoplevelse er det vigtigste, men efter kort tid ånder lederen en i nakken, og man skal lave salg, salg, salg. Jo flere salg man laver, jo oftere ses der igennem fingrene når man bryder "regler", såsom at komme forsent, lægge på på kunder og ikke overholde tids koder. Alt man gør måles og overvåges. Jeg fik afvide jeg skulle gå hjem og have det dårligt med mig selv en dag jeg ingen salg havde lavet. Ledelsen presser ansatte, og i de 9 måneder jeg var der, var der en udskiftning på 100% på mit hold.

Evaluering

Positiv kommentar

Man kan ikke undgå at møde nogen man klikker med når der er så mange ansatte.

Negativ kommentar

Konstant pres på salg, selv hvis får en ansættelse som kunderådgiver og ikke sælger forventes der salg fra der hver dag. Undskyld, men ekstreme forhold. Hvis du skal tisse har du en kode, hvis du bruger mere end 2 min fra du går i kode til du HAR været gennem bygningen til til toilet og tilbage igen. Kan du forvente en samtale med en 'leder' (hør kollega med anvar de ikke kan bære). Der er ikke så meget pænt at sige om den arbejdsplads

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Mellemledere ude af kontrol skabte et hav af opsigelser og dårligt arbejdsmiljø

Evaluering

Positiv kommentar

Der er ikke ret mange gode ting at sige, desværre.

Negativ kommentar

Når man bliver ansat handler det kun om support, skab gode oplevelser og løs problemer for kunderne. Det er noget alle kan forholde sig til. Men efter kort tid bliver det salg, salg og salg. Man skal løbe hurtigere, sælge mere, præstere bedre på 20 forskellige parametre, det er ikke holdbart.

Evaluering

Positiv kommentar

Lønnen kommer til tiden og der er aldrig tid til at kede sig. kollegaerne er ofte gode, Når de er der længere tid af gangen.

Negativ kommentar

Man bliver lovet guld og grønne skove angående udvikling. Men der er intet at hente. En god kundeoplevelse er hvor man sælger, man føler lederen ånder en i nakken og siger spørg nu ind konstant. Der er begrænsninger på taletiden, Så man føler ofte man gør tingene halvt. og der køre en stram tidsplan med en linje hvor man kan følge hvad man skal konstant og gå i bestemte koder. Man er konstant overvåget og skal presses max. Er man 1 min forsinket skal man høre hvor meget 1 min bliver til hvis 300 mand gjorde det samme. Empati er noget man køre meget på overfor kunderne, Men kun for at få salg

Evaluering

Positiv kommentar

Alt efter afdelingen, så har man meget at lave hele tiden

Negativ kommentar

Lederne er ikke til at finde, ALT omhandler at sælge. Du kan komme forsent hverdag osv uden problemer, så længe du sælger godt. Løn? Selvfølgelig er der løn, den er bare ikke særlig god, når man tænker på arbejdspres, ingen tid til snak med kollegaer og sure kunde som man skal sælge til hver dag.

Evaluering

Positiv kommentar

Det gode var vel at kultur, struktur og processer var ensartet og strømlinet, så man vidste hvad man skulle gøre, det meste af tiden.

Negativ kommentar

Men mange af de strømlinede processer, var samtidig også det der med til at kvæle arbejdet og den generelle arbejdsglæde på arbejdspladsen. Løn og arbejdsforhold var gode og selve arbejdspladsen jeg var en del af var god, men alt den fokus på salg og mål var og er fuldstændigt absurd.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt samarbejde og gode kollegaer. En ung arbejdsplads med plads til sjov. For dem der er gode til at sælge er der en provision at hente.

Negativ kommentar

Det er efterhånden flere gange om dagen, man som medarbejder skal rydde op i pistol salg der er lavet fra kollegaers side for at de har kunne leve op til de forventninger til salg man som medarbejder får presset ned over hovedet. Der er aalltt for meget fokus på at skulle sælge.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleager, og lønnen er ok.

Negativ kommentar

Ledesen går meget op i salg, salg skal, det er ikke ofte at man har brifinger om kds problemer, det er mere om at skabe empati så man kan sælge.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Lederne er dem der var gode til at sælge. De har ingen forstand på ledelse. Urealistiske forventninger til de ansatte. Du må ikke tale med kunden i for lang tid, hvilket resulterer i at nogle kollegaer springer over hvor gærdet er lavest, hvilket resulterer i at du skal sidde og rydde op. Du får så en skidebalde fordi du bruger for lang tid med kunden, dette kun fordi du rent faktisk løser deres problem. Kunden vil sjovt nok ikke købe noget, når den tidligere kollega bare har talt dem efter munden. Dette skal du også høre for. Er du heldig får du også en dårlig måling for kollegaens arbejde.

Evaluering

Positiv kommentar

Stor organisation. Mange muligheder

Negativ kommentar

Bureaukratisk og gammeldags

Evaluering

Positiv kommentar

Man bliver belønnet økonomisk for indsats

Negativ kommentar

Meget urealistisk målsætning fra ledelsen, forventning om at sælge ved support kunder og en indstilling om at der kan sælges til alle. Yousee er skyld i at jeg er nede med stress, og røg ned igen efter at have startet med at arbejde både pga målsætningen men også pga manglende forståelse for alvoren i min situation

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden er godt til at gøre ting for deres medarbejdere. Forstået på den måde at det primært at unge mennesker, hvorfor der ofte er fester og sociale arrangementer. Og så er det bare nogle gode, åbne og imødekommende kollegaer - fra forskellige kulturer, hvilket giver en kanon dynamik. Det fungerer også godt, at man bliver undervist inden man kommer ud på telefonen som rådgiver.

Negativ kommentar

Det er stor fokus på salg og det er nemt at få fornemmelse, at salgstalle skal overstige den gode kundeoplevelse. Der er heller ikke altid forståelse for, at nogle opkald tager længere tid end andre. Derudover er der meget fokus på KPI - selv hvis du er på telefonen og pludselig skal på toilettet, skal du sætte dig i en kode, som kan trackes.

Evaluering

Positiv kommentar

Fællesskab blandt kollegaer.

Negativ kommentar

Løn = Elendig. Ledelse = Ikke eksisterende. Der er chefer, men ingen der direkte leder holdet på nogen måde. Usædvanligt pres og at køre ned på medarbejderne er noget, den såkaldte “ledelse” er gode til. At arbejde i et supermarked er vitterligt langt bedre på alle aspekter end at arbejde som “kunderådgiver” hos YouSee.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt samarbejde på teamet, mange udviklingsområder, fordele ved bl.a produkter, ferie og boligmuligheder. Løbende events med fokus på at skabe relationer på arbejdspladsen.

Negativ kommentar

Idet jeg arbejder i et af callcentrene, vil der altid være stort fokus på at sælge. Det gode er dog, at salgene skal være noget kunden har brug for, og at sælger man ikke dagligt er det i orden, hvis blot indsatsen for at sælge er der = behovsafdækning.

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine, et team med super godt sammehold. En helt fantastisk TR jeg arbejede med, der blev tænkt mere på medarbjederen end virksomheden.

Negativ kommentar

Meget ungt og larmende arbejdsmiljø, ledere der ikke kunne forstå hvorfor man beder dem om at gå, når de står og råber bag en, så bliver man flyttet istedet for de lytter til en, du har ikke meget fritid ved siden af arbejdet, du kan møde ind på alle tidspunkter imelllem 8-20, der er mange 10 timers vagter, selvom vi fik af vide de ville udfase dem. Hvis man ikke er til mange byture i løbet af måneden, kan man godt føle sig lidt ved siden af på sin arbejdsplads, hvis man vælger at tilbringe weekenden sammen med familie og venner, som først skrevet meget ungt miljø.

Evaluering

Positiv kommentar

Aldrig en dag er ens

Negativ kommentar

De går op i kundeservice og glemmer (for st sige det pænt) tit medarbejderen. De siger der er muligheder for at andre karrieremuligheder men der sker som regel ikke noget når man snakker om det. Det er ikke muligt at have børn ved yousee medmindre man har en rigtig go familie der kan hjælpe. De tænker ikke altid på hvordan deres medarbejdere har det.

Evaluering

Positiv kommentar

En virksomhed med ambitiøse mål. Et fantastisk sted at arbejde og har du karrie mål og egne høje ambitioner om udvikling er det en virksomhed der klart kan anbefales. Har aldrig været gladere, da man VIRKELIG arbejder hårdt for at kunden får det bedste.

Negativ kommentar

Det er alt efter hvad man kan have med dig i bagagen som afgøre om der er noget mindre positiv, men skaæ kunne rumme konstruktiv feedback og et miljø hvor der er ambitiøse mål.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer, fin kantine løsning, gode medarbejder rabatter

Negativ kommentar

Ledelsen er snæversynet, som medarbejder bliver man hverken lyttet til eller respekteret.

Evaluering

Positiv kommentar

Sammen arbejde med kollegaer

Negativ kommentar

Dårlig løn, og må ikke give en god kundeservice at tale med en kunde på meget kort tid er ikke ok

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder

Negativ kommentar

Ledelses stil der er til for at presse mere og mere på folk. Kollegaer går ned med stress og depression pga deres "du kan godt, hvorfor gør du det ikke, er det fordi du ikke vil" taktik. Man skal være en bestemt type for at holde til at arbejde i det miljø men hvis man kan det, giver de dig så også rig mulighed for at få en karriere og bedre løn.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger

Negativ kommentar

Dårlig vagtplan , urealistiske forventninger fra ledelsen , dårlige lappeløsninger på problemer, ingen respekt , langt fra top til bund

Evaluering

Positiv kommentar

Socialt miljø. Med gode kollegaer.

Negativ kommentar

Ledelses stilen forskellig. Overarbejde var velanset men ikke den anden vej, hvis man havde brug for en fridag. Dårlig løn. Forvirrende og uacceptabelt provisions ordning både på salg og fastholdelse af kunderne. Hvis man ikke lavede stjerne oplevelser blev man høvlet ned af team og leder og skulle lytte kaldene i gennem. I mange tilfælde var der tale om fejltastninger fra kunder. Men der havde man allerede fået en sviner eller en indikation på at man skulle tage sig sammen. Dårligt arbejdsmiljø. Musik, støj fra kollegaer og meget lidt lydisolation fra headset gjorde det stressende og arbejde. Kommunikationen mellem afdelingerne rigtig rigtig dårlig. Meget udskiftning blandt medarbejdere og nye mennesker man skulle forholde sig til hele tiden. Aldrig ro til og tænke en tanke eller være 100 % nærværende overfor kunden. Loyalitet virker som et fremmed ord. Ansættelse af ledere virker som nepotisme. Kender man en, som man har en god relation til, så ansætter man pågældende. Alt i alt øv

Evaluering

Positiv kommentar

Vi havde hinanden som sparring, og kunne hjælpe hinanden til at få bedre resultater.

Negativ kommentar

Men der var for stor udskiftning i lederstaben, vi fik ny leder mindst hvert ½ år. Der var for mange idéer der blev kastet i hovedet på os, og pludselig ikke var der.

Evaluering

Positiv kommentar

gode kollegaer med masser af sjov

Negativ kommentar

ledelsen Der bliver lovet en masse og ikke overholdt noget af det Der er ingen anerkendelse for ens arbejde

Evaluering

Positiv kommentar

OK goder i form af fri internet og telefoni, dog har ordningen startet lige for nyligt.

Negativ kommentar

Koordinering og kommunikation mellem afdelinger halter en del stadigvæk. Medarbejderen bliver betragtet som en engangs ressource og meget lidt menneske. Karriere og uddannelses muligheder meget begrænsede. Alt for meget fokus på salg og meget lidt på kunden. Utrolig lav løn, doven ledelse som ikke holder hverken fravær eller månedlig samtaler. Umuligt at have normal arbejdsdag vagt mæssigt. Der er altid overarbejde. Loyale medarbejdere bliver ikke påskønnet eller udviklet.

Evaluering

Positiv kommentar

Fin kantine

Negativ kommentar

Sløv virksomhed med gammeldags processor og bureaukrati. Følelsen af at det hele er tungt og umuligt, samt ledelse der ikke involverer medarbejdere i processer. Værdsættelse af medarbejdere er ikke til stede - man er blot en ressource, ikke et menneske.

Evaluering

Positiv kommentar

Stor arbejdsplads med mange meninger og input, selvom det har været meget bedre gøres der lidt for medarbejderne engang imellem.

Negativ kommentar

STOR arbejdsplads, vi har altid gjort tingene sådan og det bliver vi ved med, med mindre en masse møder kan finde ud af hvordan vi evt laver om på det

Evaluering

Positiv kommentar

Fri bredbånd og TV-pakke efter 3 måneder... Der skal dog betales skat af dette

Negativ kommentar

Et springbræt til noget andet...

Evaluering

Positiv kommentar

Yousee har medarbejder goder som pension, ferie med løn og fritvalgskonto. Lønnen ved Yousee er også rigtig fornuftig.

Negativ kommentar

Yousee er i mine øjne en virksomhed der ikke VIL benytte sig af en intern pipeline. Loyale medarbejder med mange år i virksomheden, får ikke muligheden for at udvikle sig eller på anden vis at blive forfremmet. Jeg vil ikke anbefale Yousee som virksomhed, hvis man har et ønske om at ville gøre karriere.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt lokalt fællesskab, søde mennesker. Fede julegaver/ordninger og kantine (TDC)

Negativ kommentar

Mange kollegaer fra andre dele af landet er ufatteligt dovne, dårlig kommunikation herimellem. Elendige arbejdstider: Du har næsten kun enten 10:30 timer eller 3 timers vagter, dvs. arbejde fra morgen til aften 11 gange om måneden. MEGET sjældent du rent faktisk har en normal arbejdsdag som resten af kloden fra 8-16 eller 10-18.. Desuden er ens leder/ledelsen personer som selv sad på telefonen for 8 måneder siden, det er ikke til at tage seriøst. Fuldstændig umuligt at bytte vagter eller få fri/ferie. Alt for meget vægt på salg, de er mildest talt pisse ligeglade med kundernes evigt genopstående problemer, for dårligt når YouSee er de dyreste i DK. Langsomme systemer og ret gammelt design, desuden umuligt at genopfølge med kunder. Vælger du dette job, må du indse at du ikke får noget liv/fritid.

Evaluering

Positiv kommentar

Begejstrede medarbejdere og stor grad af frihed under ansvar

Negativ kommentar

Systemudfordring og tunge beslutningssystemer

Evaluering

Positiv kommentar

Masser af muligheder for udvikling, og hyggelig arbejdsplads

Negativ kommentar

Ledelsen holdte ikke helt sit ord ang. samtaler, hvis for meget fravær.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde og sjove kollegaer. Ungt arbejdamiljø.

Negativ kommentar

Værste arbejdsmiljø jeg nogensinde har oplevet. Umuligt at få ferie/fri. Støj, lange vagter, dårlig ledelse, ingen kommunilationsstrategier - føler mig behandlet som et barn. Utrolig lav løn...