Eltronic a/s

Gem
Eltronic a/s
Senior Project Manager (GMP - Life Science)

Eltronic a/s, Ballerup

Ønsker du at fortsætte din karriere inden for projektledelse, og kan du se dig selv indgå i et stærkt professionelt team, hvor du har gode muligheder for at vokse og udvikle dig, så bliv vores nye kollega!

Eltronic A/S leverer hele paletten inden for proces og produktionstekniske løsninger, og vores kompetencer er efterspurgte. Derfor søger vi nu en erfaren Senior Project Manager med GMP-erfaring og en IT- og automationsbaggrund til opgaver inden for Food og Life Science.

Som Eltronics nye Senior Project Manager kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor du fungerer som sparringspartner og er med til at forme deres produktionsløsninger.

Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
Elektriker

Eltronic a/s, Hedensted

Har du erfaring med elektriske installationer, og kunne du tænke dig at arbejde med installation og service hos Eltronics store industrielle kunder?

Vi har nye spændende projekter i sigte og søger derfor en dygtig og ansvarsfuld elektriker, som interesserer sig for industriinstallationer, og som har lysten til at udvikle sig i en velrenommeret virksomhed.

Som elektriker hos Eltronic får du ansvar for planlægning og eksekvering af elektriske installationer og montage. Du er serviceminded, løsningsorienteret og har fokus på kvalitet i dit arbejde.

Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
SCADA MES Engineer til Hedensted, Odense eller Ballerup

Eltronic a/s

Er du en dygtig ingeniør med gode SCADA-/MES-kompetencer, eller har du interesse for at arbejde indenfor dette felt? Så har vi jobbet til dig i Hedensted, Odense eller Ballerup.

Som SCADA MES-ingeniør hos Eltronic bliver du en del af en global virksomhed, som udvikler og leverer SCADA MES-systemer som grundlag for produktionsafvikling. Kunderne efterspørger vores stærke domænekendskab og kompetencer, da vi som leverandør leverer hele paletten inden for produktions IT-løsninger.

Motiveres du af at arbejde med hele udviklingsprocessen - lige fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning - og trives du i rollen, der hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser? Så er det muligvis dig, vi søger!

Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
Tavlemontør

Eltronic a/s

Kan du se dig selv arbejde med elektriske styretavler? Ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse og gode kolleger, så kom med på holdet!

Stillingen som tavlemontør hos Eltronic består af at udarbejde alle former for elektriske styretavler til industrien. Jobbet er spændende, udfordrende og alsidigt, da vi bygger til forskellige projekter af varierende karakter og størrelse.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Montage af effekt- og styretavler
 • Tavletest
 • Projekter i teams
 • Ansvarlig for egne opgaver
Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
PLC-tekniker til automationsservice

Eltronic a/s, Hedensted

Ønsker du en hverdag med spændende og udfordrende opgaver inden for PLC/HMI, fejlfinding og service på automationsanslæg?

Vi søger en dygtig og selvstændig PLC-serviceteknikker til vores automation software-team i Hedensted.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Service- og vedligeholdelsesopgaver hos kunder
 • Fejlfinding & analyseopgaver ved produktionsstop
 • Mindre projekter inden for PLC/HMI-programmering.

Du vil tilbringe en stor del af tiden hos vores kunder men være tilknyttet vores automation software-gruppe med dygtige kolleger, som man kan sparre med.

Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
Automationsingeniør

Eltronic a/s, Hedensted

Ønsker du en hverdag med spændende og udfordrende opgaver inden for programmering og automation? Så har vi jobbet til dig!

Vores kompetencer og stærke domænekendskab er efterspurgt, og vi søger derfor dygtige automationsingeniører, som brænder for at komme med på en spændende vækstrejse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Udvikle unikke løsninger i samarbejde med vores kunder
 • Udføre programmeringsopgaver
 • Foretage fejlfinding og analyseopgaver hos kunder
Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
Automationsingeniør

Eltronic a/s, Ballerup

Brænder du for at arbejde med programmering og automation i en virksomhed, hvor humor og godt samarbejde er i top?

Som Automationsingeniør bliver du nøgleperson inden for projekter hos vores industri- og pharma-kunder. Du bliver kundens kompetente sparringspartner, og du skal sikre et teknisk højt niveau, der matcher projekterne samt styre og koordinere den faglige indsats i projektafviklingen.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • At udvikle unikke løsninger i samarbejde med kunderne.
 • Udførende på programmeringsopgaver.
 • Udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation.
Eltronic a/s
Gem
Eltronic a/s
Industrial IT-Technician til serviceorganisation i Hedensted, Odense eller Ballerup

Eltronic a/s

Vil du være med til at udbygge vores serviceorganisation, og brænder du for at levere den bedste service?

Som Industrial IT-Technician hos Eltronic bliver du en del af en global virksomhed og kommer til at indgå i vores dygtige SCADA og MES team, som udvikler og leverer industrielle IT-systemer og IT-løsninger, som danner grundlag for digitalisering af nye som eksisterende produktionsanlæg.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Teknisk support, hvor du løser opgaverne indenfor bl.a. OEE, HMI og database, når de opstår.
 • Andre support opgaver inden for industriel IT.
 • Forebyggende vedligehold af f.eks. databaser.
Eltronic a/s