Eltronic a/s

Evaluering

Positiv kommentar

Risikovillig ejer, fokuserer først og fremmest på udvikling og fremfor afvikling. I Eltronic er man sin egen lykkes smed, i ordsprogets bedste forstand. Vis dit værd, vær åben og ærlig omkring sine udfordringer og ambitioner. Hvis/når du performer og når mulighederne byder sig, fordre Eltronic til personlig- og faglig- udvikling, for at holde og motivere de high-performance medarbejdere. Direkte i forlængelse af dette er der rigtig fine karrieremuligheder ved Eltronic. Da Eltronic breder sig over mange forskellige brancher, er der også mulighed for brancheskifte internt i organisationen.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer i min afdeling

Negativ kommentar

Skiftende ledelse 8 Ledere på 3 år i en afdeling. Ledelse tåler ikke kritik. Usynlig CEO. Efterhånden virker det som at det vigtigste er at øge virksomheden værdi så den kan videresælges uden hensynstagen til medarbejdere. Det var ikke det Eltronic stod på for 10 år siden. Tænk dig om og læs alt med småt når du bliver ansat,( HR er intet værd for medarbejderen.) og pas så på dig selv.

Evaluering

Positiv kommentar

Overordnet er Eltronic en rigtig god arbejdsplads, med skønne kolleger og et uformelt arbejdsmiljø. Eltronic praktiserer i stor grad "frihed under ansvar", og derfor er der god mulighed for at skabe den optimale balance mellem arbejde og privatliv.

Negativ kommentar

Man skal ikke vælge Eltronic, hvis man forventer et højt lønniveau og anerkendelse, men tværtimod hvis man ønsker godt sammenhold blandt kolleger og en stor fleksibilitet i arbejdslivet.

Evaluering

Positiv kommentar

Da jeg var til samtale for over 4 år siden, spurgte jeg min daværende kommende chef, hvilke udviklingsmuligehder der var i Eltronic. Jeg må efterfølgende bøje mig for det faktum at den udvikling som jeg har gennemgået i min tid, har mere end modsvaret de drømme jeg havde dengang. Jeg har varetaget alt fra deltagelse i certificeringer i større systemer til projektdeltagelse på kundeprojekter over store interne omstruktureringer på systemer til drift af procedurer og stabsfunktioner. Min dagligdag ved Eltronic er fyldt med dygtige, kompetente og ikke mindst utroligt glade og sjove kolleger. At komme på Kilde Alle til daglig og møde et moderne og lækkert hus, med verdens bedste kantine(tak Lone) er toppen af kransekagen og det alt sammen er med til, at jeg stortrives i mit job og min gang i huset.

Negativ kommentar

Eltronic er på en rejse udi at både vækste som forretning men også i forhold til at modnes som hus. I den rejse kan det til tider virke som om at serviceplatformen(staben) for huset, ikke helt for den samme bevågenhed som forretningerne. Dette kan desværre risikere at efterlade Eltronic med en stor forretning uden den støtte og service der internt er nødvendig for at fokusere på målet.

Evaluering

Positiv kommentar

Flotte faciliteter - herunder en flot og stor kantine. Gode kollegaer. På mange måder en virksomhed, der arbejder indenfor nogle spændende områder.

Negativ kommentar

Eltronic er desværre blevet kendt for at være en arbejdsplads, hvor mange har haft et meget kort ansættelsesforløb. Virksomheden er meget topstyret og præget af intern ballede i mellem de respektive ledere. Særligt den "gamle garde" sidder meget sikkert grundet deres forbindelser til CEO. Der hersker endvidere en meget splittet virksomhedskultur, som nemt kommer til udtryk i kantinen, hvor man for enhver pris ikke mingler med andre divisioner eller afdelinger - end den man selv tilhører. En meget teknisk tung virksomhed som har store udfordringer med de kommercielle aspekter. Derudover har man store udfordringer i særligt IT afdelingen, hvor man "drukner" i mængden af arbejdsopgaver. HR afdelingen er kort sagt, en stor joke og tjener desværre ingen rolle. Det bedste råd, hvis man overvejer et job i virksomheden, må være at man er på forkant med virksomhedens historik og deres hang til at fyre folk for godt befindende.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk arbejdssted med gode værdier og godt sammenhold. Spændende opgaver og gode kolleger

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Top ledelsen er nede på jorden og til at snakke med, man føler sig velkommen i direktørens tilstedeværelse.

Negativ kommentar

Virksomheden er en svingdør, der er ikke mange med flere års erfaring og folk bliver smidt ud i tide og utide. Det er set flere gange at der ikke tages hensyn fra den mellemste ledelse til den mening medarbejder. Ønsker man at arbejde i Eltronic A/S bør man derfor gøre op med sig selv om man kan acceptere en virksomhed, hvor man aldrig ved om man er købt eller solgt. Virksomheden har flere gange opkøbt mindre virksomheder, hvor de efterfølgende har fyret de ansatte fra den virksomhed. Umoralsk forretning. De ergonomiske forhold er ringe, de har et klart kontor koncept, så har man dårlig ryg eller lign. kan det være svært at få noget ordenligt til support af ens skavanker. Nogle afd. er meget uorganiseret. bla. IT afd. er hård ramt af dårlig ledelse og det afspejler sig på flere punkter, hvor de har meget travlt og til tider meget stresset.

Evaluering

Positiv kommentar

Man føler man er en del af familien

Negativ kommentar

DET er svært og avancerer i karrieren

Evaluering

Positiv kommentar

Godt sted at gøre karriere, pga af størrelsen og den vækst der har været igennem hele virksomheds levetid.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse på de fleste niveauer af virksomheden. Da man generelt ikke vil betale høje lønninger, ender man tit med at ansætte de folk der vil acceptere at gå til en lav løn og ikke altid de bedste.

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine

Negativ kommentar

Dobbelt standarder - uformel organisation via venner med CEO har andre regler og bestemmer - ikke muligt at tage ansvar - længden af ansættelse vægtes højere end kompetencer - uduelighed belønnes hvis man er buddy med CEO - uklare kompetance og ansvar