AKF Holding A/S

Med samarbejde, kvalitet og bæredygtighed i centrum

Vi er 80 kolleger og mange fagligheder samlet under samme tag, og vi arbejder sammen om at udvikle og drive spændende boligprojekter og erhvervsejendomme. Vi har mere end 60 ejendomme (centreret omkring Storkøbenhavn) fordelt på boliger, kontorer, butikker, hoteller og lagere. Og flere ejendomme kommer løbende til.

Vi er nemlig en virksomhed i vækst. På tre år er vi vokset fra 40 til 80 medarbejdere, så man kan roligt sige, at der er fart på. Derfor har vi også stort fokus på fortsat at bevare vores flade struktur og sikre det gode samarbejde på kryds og tværs, da vi ved, at vi kun lykkes i fællesskab.

Ordentlighed er vores allervigtigste værdi, og vi gør meget ud af netop at agere ordentligt. Det gælder ikke kun overfor hinanden og vores samarbejdspartnere og lejere, men også i forhold til det omkringliggende samfund. Derfor prioriterer vi både at ryste vores kolleger sammen og at tænke bæredygtighed, socialt ansvar og fællesskab ind i vores ejendomme og hverdag.

Muligheder i AKF

Vi søger medarbejdere med høj faglighed, stærkt engagement og et ønske om at levere høj kvalitet og god service. Vi stiller krav og udfordrer gerne hinanden for til stadighed at skabe bedre løsninger. Det gælder ikke mindst indenfor bæredygtighed, hvor vi knokler for at finde nye løsninger, der kan skabe mere grønt byggeri.

Der er mange muligheder for at gøre karriere i AKF:

  • Projektudviklere
  • Byggepladserne: Projekt- og byggeledere, teknisk sekretær
  • Renovering: Projektledere
  • Administratorer af ejendomme
  • Driftskontor: Driftsteknikere og projektledere
  • Stab: Økonomi, jura, kommunikation, HR, reception & kvalitet

Trivsel & udvikling i AKF

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor har vi kontinuerlig fokus på et godt, velfungerende arbejdsmiljø samt udvikling af den enkelte medarbejder.

Ledelse spiller også en stor rolle hos os, fordi god ledelse er en forudsætning for at spille vores medarbejdere stærkest.

Vi bestræber os på at skabe et fællesskab præget af respekt og tillid, og derfor har vi også en række sociale arrangementer såsom fredagsbar, fester, gå-hjem-møder og studieture.