Vald. Birn A/S

Om Vald. Birn A/S

Koncernen Vald. Birn A/S beskæftiger ca. 650 medarbejdere i alt og består i dag af følgende selskaber i ind og udland;

  • Vald Birn A/S (moderselskab) - Holstebro, Danmark
  • Vald. Birn GmBH - Mülheim, Tyskland
  • Tasso A/S - Odense, Danmark
  • Kockums Maskin AB - Kallinge, Sverige
  • Uldalls Jernstøberi - Vejen, Danmark

Vi er en international koncern, der er repræsenteret med salgskontorer tæt på vore kunder samt salgsteams, der er specialiseret i at overholde vore kunders krav og efterspørgsel. Vores kernekompetencer omfatter alt fra udvikling, støbning og bearbejdning til overfladebehandling og montering.

Hvert enkelt selskab i koncernen har specialiseret sig inden for forskellige områder af støbning eller bearbejdning, og netop derfor supplerer vi også hinanden rigtig godt. På denne måde er vi også sikre på, at vi tilbyder vore kunder den bedste og mest bredspektrede løsning inden for vores branche.

Medarbejdere

Siden 1896 har vi på BIRN været i stand til at tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft. Uden disse dygtige medarbejdere ville det ikke ha' været muligt at fastholde vores position som en anerkendt leverandør af bearbejdet støbegods.

Da vi er en stor international virksomhed, huser vi også mange spændende og udfordrende arbejdsfunktioner, og der er derfor også rig mulighed for at få udviklet sine kompetencer yderligere.

Job/Karriere

Morten Madsen, HR Manager

Morten Madsen,
HR Manager

"Siden 1896 har vi hos BIRN været i stand til at tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft. Uden disse dygtige medarbejdere er det ikke muligt, at fastholde vores position som en anerkendt leverandør af bearbejdet støbegods. Det er ikke svært at sige, hvad der gør BIRN til en spændende arbejdsplads, hvor det er interessant at komme og hver dag gøre en indsats for vores fælles fremtid. Personligt mener jeg, at den bedste reklame for vores virksomhed er, at det er et sted, hvor mange har arbejdet for virksomheden i mange år, og hvor en del medarbejdere efter at de har forladt virksomheden, gerne søger tilbage igen.

Udviklingen inden for vores branche går stærkt, og den største udfordring er hele tiden at være på forkant med de krav som omgivelserne og ikke mindst kunderne stiller. Derfor er det af stor betydning, at du som medarbejder er villig til løbende at omstille dig selv og bidrage til, at virksomheden altid er bedst muligt rustet til fremtiden."