Niels Brock

713 følgere

Niels Brock som arbejdsplads

58 evalueringer, 8 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Niels Brock?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Niels Brock.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Niels Brock Copenhagen Business College, i daglig tale blot Niels Brock, er en dansk handelsskole beliggende i København.

Skolen har rødder tilbage til 1881, hvor arven fra handelsmanden Niels Brock blev brugt som startskud til handelsskolen Niels Brock, som den kendes i dag. I 1888 blev De Brockske Handelsskoler grundlagt, og i 1991 skiftede skolen navn til Niels Brock Copenhagen Business College.

I dag foregår skolens aktivteter på seks adresser i og omkring København – blandt andet på Kultorvet. Niels Brock tilbyder en bred vifte af uddannelser og kurser, rettet mod handel og erhvervsliv, der spænder fra ungdomsuddannelser til videregående uddannelser samt kurser og konsulentvirksomhed. I 2013 havde skolen 14.600 elever og kursister igennem systemet. Heraf var størstedelen fra kurser og efteruddannelser. 

På erhvervsuddannelserne kan man uddanne sig indenfor handel, kontor og detail. Eleverne er både unge, som kommer lige fra folkeskolen og voksne, som har erhvervserfaring. Uddannelserne kan også læses online. 

Handelsgymnasiet er Danmarks største gymnasium[1], og har adresse på Frederiksberg og Kultorvet. Eleverne kan her vælge mellem 10 forskellige studieretninger. 

Kursusafdelingen har fokus på ledelse, it, økonomi, sprog, HR, kommunikation, salg og markedsføring. Udover kursusaktiviteter på hjemmebanen i Danmark, afvikles der kursus- og undervisningskoncepter, som sælges i udlandet.

Kilde: Wikipedia.org 25-07-2016

Regnskab for Niels Brock

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Niels Brock

Registreret navn

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE

Momsnummer

DK60798419

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Etableret

1997

Antal ansatte

538

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Niels Brock

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Niels Brock. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Niels Brock
Kultorvet 2
1175 København K
http://www.brock.dk/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Niels Brock? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.