Niels Brock

Niels Brock Copenhagen Business College, i daglig tale blot Niels Brock, er en dansk handelsskole beliggende i København.

Skolen har rødder tilbage til 1881, hvor arven fra handelsmanden Niels Brock blev brugt som startskud til handelsskolen Niels Brock, som den kendes i dag. I 1888 blev De Brockske Handelsskoler grundlagt, og i 1991 skiftede skolen navn til Niels Brock Copenhagen Business College.

I dag foregår skolens aktivteter på seks adresser i og omkring København – blandt andet på Nørre Voldgade 34, 1358 København K, Linnésgade 2, 1361 København K og på Julius Thomsens Plads 6 og 10, 1925 Frederiksberg C. Niels Brock tilbyder en bred vifte af uddannelser og kurser, rettet mod handel og erhvervsliv, der spænder fra ungdomsuddannelser til videregående uddannelser samt kurser og konsulentvirksomhed.

På erhvervsuddannelserne kan man uddanne sig indenfor handel, kontor og detail. Eleverne er både unge, som kommer lige fra folkeskolen og voksne, som har erhvervserfaring. Uddannelserne kan også læses online.

Handelsgymnasiet er Danmarks største gymnasium[1], og har adresse på Frederiksberg og København. Eleverne kan her vælge mellem flere forskellige studieretninger.

Kursusafdelingen har fokus på ledelse, it, økonomi, sprog, HR, kommunikation, salg og markedsføring. Udover kursusaktiviteter på hjemmebanen i Danmark, afvikles der kursus- og undervisningskoncepter, som sælges i udlandet.

Kilde: Wikipedia.org 25-07-2016