Link Logistics A/S

En specialvirksomhed med et stærkt sammenhold

Link Logistics er en innovativ virksomhed, der sælger transportløsninger til alle typer virksomheder. Vi er en af de ledende aktører på markedet for kurertransport og nyder et godt omdømme i branchen. Vores succes er baseret på det høje og personlige serviceniveau, vi tilbyder alle vores kunder.

”Jeg elsker den tætte kundekontakt og de mange løsninger, vi kan hjælpe dem med. Og så bliver jeg udfordret hver dag og lærer nyt."

- Anja Meyer Jakobsen, Customer Service

to kollegaer der går og taler sammen

En professionel virksomhed med udviklingsmuligheder og plads til humor

Vi byder dig velkommen i en danskejet virksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og USA. Vores ca. 300 ansatte lægger alle vægt på høj kundetilfredshed og en positiv performancekultur.


”Vi går foran med udvikling af unikke IT-systemer, der er skræddersyet til vores og kundernes behov, samtidig med at vi har fokus på et bæredygtigt arbejdsmiljø”

- Fenya Groth, Project Manager


”Vi er mange forskellige kolleger med vidt forskellige baggrunde. Vi søger ofte kolleger inden for kundeservice, men også til vores økonomi- og it-afdeling. Vi er i det hele taget en rigtig god og sammensat gruppe.”

- Irene Nørklint, Head of HR


Som ny kollega bliver du til at begynde med en del af et introforløb, hvor vi sørger for, at du kommer rundt i alle afdelingerne og hilser på dine nye kolleger. Samtidig får du indblik i, hvordan vores forretning fungerer på alle niveauer, ligesom vi sørger for, at du lærer vores forskellige transportløsninger at kende såvel som vores værdier og kultur.

Respekt, ansvar, innovation, tryghed, mod og kvalitet gennemsyrer vores handlinger og den måde, vi arbejder på. Vi bruger dem aktivt i vores hverdag, da vi er sikre på, at vi med de rette værdier i ryggen kan udføre og levere det stykke arbejde, som vi er stolte af.

Mere om os

Vi er dit globale og uafhængige logistiklink, der sørger for, at forsendelser når hurtigt og sikkert frem til tiden – altid hjulpet af innovativ teknologi. Hos Link Logistics tror vi på, at det er de små ting, der gør den store forskel. Rygraden i vores service er engagerede og motiverede medarbejdere, en 5-stjernet kundeservice, den nyeste teknologi og vores håndplukkede danske og globale partnernetværk.