Frederikssund Kommune

Frederikssund… Natur, byliv og bæredygtig fremtid!

Vi har det hele, hvad enten du vil besøge os som turist, søge job eller komme og bo her.

For naturelskeren er her skov, åbent land og masser af vand. Vi har strande og smukke fjorde, både for dig, der vil sejle i egen båd, og dig, der vil nyde en tur med dampskibet Skjelskør.

Gennem årene har vikinger, konge og adel befolket Frederikssund, og du kan stadig genopleve historien ved de årlige vikingespil og på de fantastiske slotte - eller du kan prøve livet som kunstner på J.F. Willumsens Museum.

Vi har masser af byliv og aktive handelscentre, hvor du altid finder et hav af shoppingmuligheder.

Her er S-tog lige til døren, og en myldrende gågade ender her.

Frederikssund uddanner sine unge. Vi er ved at skabe et spændende campusmiljø, hvor de store folkeskoleelever mødes med eleverne på Handelsskolen og Gymnasiet.

Vi tror på en bæredygtig fremtid – og er ved at bygge den med byen Vinge. Her har vi netop fokus på miljø og klima, cleantech-virksomheder og lavenergihuse.

Frederikssund… Natur, byliv og en bæredygtig fremtid!

Billede af børn fra Frederikssund Kommune

Fagligheden i centrum
- med fokus på medindflydelse og trivsel

I Frederikssund Kommune forventer vi, at vores medarbejdere er blandt de dygtigste, mest engagerede og bedste til at samarbejde. Er du det, tilbyder vi til gengæld en arbejdsplads, hvor vi bestræber os på at fremme frihed, medindflydelse og tillid – og bekæmpe bureaukrati og kontrol.

Vi ved, at medarbejdernes trivsel er forudsætningen for gode resultater. Derfor har vi bl.a. sundhedsordning for alle medarbejdere.

Vil du være med? Så glæder vi os til at møde dig!


Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.