Søfartsstyrelsen

Gem
Søfartsstyrelsen Genopslag - Er du Søfartsstyrelsens nye skibsinspektør i Grønland?

Søfartsstyrelsen, Nuuk

Har du lyst til at arbejde i tæt samarbejde med det maritime erhverv? Vil du være med til at sørge for at syn af skibe handler om sikkerhed og god service? Vil du være med til at skabe vækst? Så er du måske Søfartsstyrelsens nye skibsinspektør i Nuuk.

Vi søger en skibsinspektør med generel maritimfaglig baggrund, der brænder for at være medvirkende til at skabe sikkerhed til søs, og vækst i det maritime erhverv, og som ønsker at arbejde med tilsyn, sikkerhed, generel sagsbehandling og formidling og forvaltning.

Dine opgaver spænder bredt og omfatter:

  • Teknisk tilsyn på skibe og auditering af besætninger og rederier.
  • Arbejde med rederier, borgere, den offentlige administration og ministerområdet vedrørende lovgivning, tilsyn, sikkerhed i organisationer, data og formidling.
  • Synsarbejde, der fremmer og understøtter en god sikkerhedskultur og miljøbevidsthed om bord på skibe og i rederier.
Gem
Søfartsstyrelsen Stud.jur. med blik for detaljen og kvalitetsbevidst sagsbehandling til Søfartsstyrelsens juridiske og internationale kontor

Søfartsstyrelsen, Korsør

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura søger en studentermedhjælper, som skal være med til at sørge for, at Søfartsstyrelsen leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet.

Du vil skulle indgå i og bidrage til vores stærke, faglige, juridiske miljø i Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura. Kontoret fungerer som Søfartsstyrelsens interne advokatkontor, som rådgiver styrelsens fagenheder i juridiske og tekniske spørgsmål. Dette indebærer bl.a. sager om EU-ret og international regulering, forvaltningsretlige spørgsmål, persondataret og regler om overtrædelse af søfartslovgivningen.

Gem
Konsultationssygeplejerske, Korsør
Lægerne på Caspar Brands Plads i Korsør søger konsultationssygeplejerske.
Lægerne på Caspar Brands Plads, Korsør
Jobindex
Indrykket: