Forsvaret

Gem
Forsvaret
Udvikler til fremtidens BI analytics platform

Forsvaret, Ballerup

Vil du være en vigtig spiller i den fremtidige udvikling af BI og analytics i Forsvaret? Er du en nysgering udvikler med fokus på værdien i datadrevne beslutninger?

Du vil blive en central deltager i et engageret og højt kvalificeret team og vil komme til at arbejde hen imod nyeste teknologi inden for BI og analytics. Du vil få et stort ansvar, og dine arbejdsopgaver vil være både udfordrende og meget varierede.

Du ansættes i DeMars Business Intelligence sektionen (DBI) som er en del af en BI- organisation.

DBI har ansvaret for drift, vedligeholdelse og udvikling af Forsvarets centrale BI-system.

Du vil få ansvaret for planlægning og gennemførelse af større udviklingsopgaver såvel som løbende vedligeholdelsesopgaver. Desuden vil faglig formidling og vidensdeling samt rådgivning, information og støtte være væsentlige dele af dit arbejdsområde.

Forsvaret
Gem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
HR-konsulenter med flair for rekruttering og administration

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ballerup

Får du energi af at gennemføre succesfulde rekrutteringer? Besidder du et stærkt administrativt gen og har du lyst til at arbejde med alle aspekter af rekrutteringsprocessen? Så søger vi flere nye kolleger!

Du bliver en del af vores Center for Rekruttering og Karriere, der er en afdeling under Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Det er vores primære opgave at støtte og rådgive Forsvarets chefer om regler og retningslinjer i forbindelse med bl.a. rekruttering og øvrige personaleforhold.

Du bliver ansvarlig for dine egne rekrutteringer fra A til Z. Din primære opgave er at rådgive og vejlede cheferne i alle ansættelsens faser, hvilket vil sige, at du varetager dialogen med den ansættende chef for at sikre det allerbedste kandidatfelt.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Hop med ombord som Udbudskonsulent i vores nyoprettede sektion

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Brabrand

Vil du være med til at sikre, at Forsvaret er rigtigt udrustet? Motiveres du af effektive udbud, og vil du være med til at understøtte indkøb til bl.a. Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabet? Så er du måske vores nye kollega!

Den nuværende sikkerhedspolitiske situation medfører et øget fokus på anskaffelse af materiel til Forsvaret. Det betyder, at vi hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er på udkig efter flere fagligt stærke kollegaer med kompetencer inden for det udbudsretlige område.

Derfor har du nu muligheden for at træde ind i en yderst aktuel stilling med potentiale for at dygtiggøre og specialisere dig inden for komplekse udbudsprocesser, hvor du gør en reel forskel.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Gem
Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
9 kapacitetscenterchefer til Vedligeholdelsesafdelingen

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse, Høvelte

Interesserer du dig for Forsvarsområdet, og opgaver omkring vedligeholdelse af bygninger? Er du frisk på en hverdag med meget forskelligartede opgaver? Så er jobbet i Vedligeholdelsesafdelingen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse måske noget for dig.

Som chef for et af vores kapacitetscenter har du primært ansvaret for lokal koordinering, planlægning og gennemførelse af en årlig vedligeholdelsesplan i dit geografiske område. De typiske opgaver ligger økonomisk i intervallet 100.000 kr. til 3 millioner kr. og er forskellige i både indhold og kompleksitet.

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
Gem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Projektleder til Employer Branding for Forsvaret

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ballerup

Drømmer du om at drive en Employer Branding indsats fra start til slut? Rekrutteringen til Forsvaret skal styrkes de kommende år. Det er en spændende og stor opgave, og vi søger en projektleder, der kan være det centrale omdrejningspunkt for udvikling af indsatsen.

Rekrutteringen til Forsvaret øges de kommende år, og vi udvider derfor Brand- og Marketingsektionen med en Employer Branding projektorganisation. Her starter vi med dig.

Projektet handler om at udvikle og implementere en Employer Branding strategi for hele Forsvarsministeriets område. Du bliver det centrale omdrejningspunkt i at drive og strukturere projektet med inddragelse af relevante specialister, interessenter og stakeholdere.

Det vil primært være din erfaring som projektleder du arbejder med, men din forståelse for kommunikation og branding vil samtidig være en forudsætning for at projektlede indsatsen.
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Administrativ medarbejder i Center for Cybersikkerhed
Forsvaret Vil du arbejde med cyber-, beredskabs- og leverandørsikkerhed?
Forsvaret, København Ø
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Bliv telespecialist i Center for Cybersikkerhed
Forsvaret Vil du arbejde med cyber- og informationssikkerhed på teleområdet?
Forsvaret, København Ø
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Ejendomsstyrelsen søger kok til Holmens Kanal, København
Forsvaret Har du lyst ti at udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter, så søger Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse en...
Forsvaret, København K
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Elektronikfagtekniker eller datatekniker til Fregatten ABSALON (genopslag)
Forsvaret Fregatten ABSALON søger en social anlagt tekniker med mod på faglige udfordringer og oplevelser ud over det sædvanlige.
Forsvaret, Frederikshavn
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Elementleder G7 (M/331) ved Landsdelsregion Øst
Forsvaret Vil du være leder i den operative struktur og være med til at påvirke uddannelsen af Hjemmeværnets frivillige?
Forsvaret, København Ø
Forsvaret
Indrykket: