Santander Consumer Bank

Hvem er vi?

Vi er en Nordisk bank med mere end 1.200 kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og stolte over at være en del af Banco Santander, en af de største banker i verden med mere end 160 års baggrund. Globalt er vi mere end 200.000 ansatte.

Vores mål er at hjælpe mennesker og forretninger med at skabe velstand og vi sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende loyalitet fra vores ansatte, kunder, aktionærer og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

I vores organisation fremmer og værdsætter vi et dedikeret, engageret og passioneret miljø, der skaber muligheder for personlig og professionel vækst. Vi arbejder i et miljø, der er under konstant forandring og vi tror på, at nøglen til succes er et stort engagement, aktiv læring og kontinuerlig forbedring af det daglige arbejde.

"Ledelsen er meget lydhør, og det er rigtig fedt. Jeg kan altid komme til min leder og sige min mening, og så arbejder vi videre derfra."
- Nuværende medarbejder

Vi er dedikeret til at være en ansvarlig bank i måden vi arbejder, vores kultur, vores omtanke for miljøet og vores bidrag tilbage til samfundet. Banco Santander er anerkendt som den mest bæredygtige bank i verden efter offentliggørelsen af Dow Jones Sustainability Index (DJSI) for 2019.

Læs mere om responsible banking på vores globale hjemmeside

Santander Consumer Bank tilbyder lån og kredit, kreditkort, indlån og forsikringer til private og er blandt de største Nordiske banker.

For at lære mere om Santander i Norden, kan du besøge vores lokale hjemmesider

https://santanderconsumer.dk/om-os/
https://www.santanderconsumer.no/
https://www.santanderconsumer.se/om-oss/
https://www.santanderconsumer.fi/