XL-BYG

LANDSDÆKKENDE KÆDE MED LOKALE RØDDER

XL-BYG er en frivillig kæde. Med ca. 100 forretninger og en samlet butiksomsætning på ca. 10 mia. kr. er XL-BYG én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.

SALG TIL BÅDE PROFESSIONELLE OG PRIVATE KUNDER

Vi servicerer både professionelle og private kunder, og vores vigtigste ambition er at være branchens mest professionelle byggevarerådgiver. Udover et både bredt og dybt udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler i god kvalitet til konkurrencedygtige priser har vi også nogle af markedets mest veluddannede medarbejdere.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere

quotes

Arbejde i XL-byg

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

I XL-BYG har vi stor tillid til dig som medarbejder. Du kan forvente at få indflydelse og stor handlefrihed, så du kan skabe din egen udvikling i et trygt miljø. XL-BYG forretningerne er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere inden for bl.a. salg og rådgivning, og på kædekontoret i Aarhus favner vi Marketing, Indkøb, IT, HR, Økonomi og Webshop.

SE VIDEOEN: KARRIEREMULIGHEDER I XL-BYG

Selv efter mere end 25 år i XL-BYG Malling er jeg stadig glad for at gå på arbejde hver dag. Der er et supergodt sammenhold blandt kollegerne og jeg kender mange af kunderne. Derudover har jeg gennem årene udviklet et kendskab til de fleste varegrupper i forretningen, hvilket gør mig i stand til at rådgive kunderne, uanset om de spørger til VVS-artikler, maling eller el-værktøj. Det er en stor tilfredsstillelse.

Gitte Molberg Kaltoft,

Byggemarkedsassistent i XL-BYG Malling

Jeg sætter stor pris på, at man i XL-BYG CF Ringsted viser tillid til medarbejderne. Det betyder bl.a, at jeg og mine kolleger på pladsen stort set selv styrer de arbejdsopgaver, der måtte være foruden pakning af de daglige ordrer. Jeg værdsætter ligeledes det gode samarbejde, der er mellem ”udefolkene” og sælgerne, samt ikke mindst den afslappede og hyggelige omgangstone, der er blandt alle kollegerne.

Tommy Olsen,

Lager- og logistikmedarbejderi XL-BYG CF Ringsted A/S