Devoteam A/S

Meget mere end det klassiske konsulenthus

Setuppet for vores danske kontor kan lyde klassisk – 350 IT-konsulenter fordelt på 6 forretningsenheder: Cloud (Google og Microsoft), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust, Avantgarde (AI, Blockchain, Metaverse) og Data Driven. Men vi fungerer som One Devoteam med ét fælles mål; at understøtte foreningen af forretning og teknologi hos offentlige og private kunder i alle brancher.

Som vores nye kollega kommer du til at sparre med kolleger på tværs af alle enheder. Også internationalt, for vi er en del af en koncern, som er repræsenteret i mere end 20 lande. Så hvis der er brug for din spidskompetence i et projekt i en anden enhed, bliver du taget med på råd – ligesom du kan komme med på et projekt i udlandet.

Det er ikke kun vores samarbejde og ekspertise, der er på højeste niveau. Vi skræddersyr kundernes digitale strategiske vision med vores unikke tilgang, hvor vi mikser tværfaglige profiler og discipliner. Det gør vi ved at udnytte vores ekspertise samt cutting-edge teknologiplatforme og stærke partnerskaber.

Du kan se mere om, hvordan vi har skabt succes for vores kunder her.

En arbejdsdag i balance blandt inkluderende kolleger

Vi har fem kerneværdier: respekt, ærlighed, ambition, iværksætterånd og samarbejde, som er til stede i alt, vi gør. Vi har en hybrid arbejdstilgang med mulighed for hjemmearbejde efter princippet om frihed under ansvar.

Vi har et miljø, hvor vi involverer hinanden – både når vi zoomer ind på fagligheden og har det sjovt. Og så er vi Great Place to Work-certificeret over 20 gange.

“Der er gode muligheder for at lære sine kolleger at kende på tværs af virksomheden – om det så er over en kop kaffe på kontoret eller via sociale arrangementer. Samtidig kan man altid række ud til sine dygtige kolleger og få faglig sparring på en problemstilling.” - Nanna Petersen, lead consultant

Du bliver en del af en meget social virksomhed. Vi har vores sport, culture og social committees, hvor Devoteam-kolleger arrangerer alt fra badmintonturneringer, circle training og padel tennis til fredagsbar og game nights.

Start som konsulent og bliv… ja, vi har infinite opportunities!

Medbring dit talent og passion for teknologi og oplev en hurtig karriereudvikling. Din karriere hos os er en inkluderende og inspirerende rejse beriget af læring og udvikling.

Vil du også være Devoteamer? Så se vores ledige stillinger her.