AS3 A/S

OVERVEJER DU EN KARRIERE I AS3?

I AS3 tager vi din faglighed og trivsel alvorligt, og vi tror på, at den bedste vej til arbejdsglæde er gennem personlig og faglig udvikling.

Vi ved, at din opstart er afgørende for, hvor hurtigt du føler dig hjemme i AS3 og finder dig til rette med arbejdsopgaverne. Derfor gør vi vores bedste allerede fra første dag på AS3 Academy.

Vi stræber efter at give dig et ansvarsfuldt og udviklende job, hvor du altid har mulighed for at få sparring fra professionelle og ambitiøse kolleger.

Er du den næste, vi skal byde velkommen?

Citat fra medarbejder hos AS3

’YOU DON’T NEED TO BE PERFECT – BE COMMITED’

Foretrækker du selvstændige arbejdsbetingelser, hvor personligt ansvar, sund fornuft, god tone og individuelle hensyn er væsentlige faktorer? Så vil du trives hos os.

AS3 er en værdibaseret virksomhed; vi ønsker at agere forretningsorienteret, ordentligt og langsigtet. Det betyder blandt andet, at vi tager ansvar og gerne gør mere, end der forventes af os, når vi løser vores opgaver. Vores leveregel er: ‘You don’t need to be perfect – be committed’.

I AS3 er medarbejderne i fokus; vi arbejder aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik for at sikre, at vi har et godt arbejdsmiljø. Vi gør os umage for at leve op til de forventninger, der er til en social og samfundsansvarlig virksomhed.

STØTTE TIL MENNESKER I JOBMÆSSIGE FORANDRINGER

AS3 er en nordisk rådgivningsvirksomhed med mere end 30 års erfaring i at støtte mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner.

AS3 er opdelt i følgende brands: AS3 Work&Care, AS3 Executive, AS3 Employment, A2B, Dansk Erhvervspsykologi, Dansk Krisekorps, Mentor Company og Lægekonsulenten.

”Jeg føler mig privilegeret over at være en del af AS3, fordi arbejdet giver så meget mening. Vi bidrager ikke alene til samfundet, men også til de over 30.000 mennesker, vi rådgiver årligt. Vi gør en forskel for rigtig mange mennesker og dermed også for mange familier.”
- Allan Gross-Nielsen, Daglig leder og medgrundlægger af AS3