AS3 A/S

Gem
A2B A/S SPROGKONSULENT - Tønder - Projektansættelse

A2B A/S

Banker dit hjerte for sprogundervisning? Og vil du være med til at flytte vores kandidater tættere på job eller uddannelse og dermed tættere på selvforsørgelse? Så er det netop dig, vi søger.

Til vores A2B Sprogcenter i Tønder søger vi lige nu en dygtig Sprogkonsulent til dag- og aftenundervisning i dansk. Der er tale om en projektansættelse på 30 timer i perioden fra august 2022 til og med december 2022.

Med reference til vores centeransvarlige i Tønder kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores kandidater opnår den sproglige faglighed, der skal til for, at de kan klare sig på det danske arbejdsmarked og i det danske samfund.

Dine opgaver vil variere mellem:

  • Danskundervisning med et beskæftigelsesrettet fokus samt undervisning i kultur og samfundsforhold
  • Forberede undervisningen med stor fleksibilitet ift. indhold og undervisningsform
  • Forberede kandidaterne til tests og den afsluttende danskprøve
Gem
AS3 Work&Care AUTORISERET PSYKOLOG - Odense - Fastansættelse

AS3 Work&Care

Har du lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring? Vi har travlt og søger derfor endnu flere dygtige, autoriserede psykologer til vores AS3 Work&Care center i Odense.

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte psykologer,180 freelance-psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger og jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen.

Vi samarbejder med nordiske pensions- og forsikringsselskaber, og din kerneopgave vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til enten livs- og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Hovedformålet er, at den enkelte får sin livskvalitet, sit personlige drive og muligheden for tilknytning til arbejdsmarkedet tilbage.

Gem
A2B A/S PÆDAGOGISK KOORDINATOR - Thisted & Morsø - Fastansættelse

A2B A/S

Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål? Så er du måske den pædagogiske koordinator, vi søger til A2B’s sprogcentre i Thisted og Morsø.

Med reference til – og i tæt samarbejde med - vores Centeransvarlige på sprogcentrene i Thisted og Morsø, vil du få det overordnede ansvar for en bred vifte af opgaver. Du kommer derfor til at spille en vigtig rolle i at hjælpe A2B’s kursister, kunder og kollegaer.

Helt konkret vil du:

  • Varetage visitation og modultest.
  • Varetage holdsætning og modultest i samarbejde med kollegaer og vores Centeransvarlige.
  • Undervise hold, såvel dag som aften samt deltage i de daglige arbejdsgange.
Gem
AS3 Work&Care FREELANCE FYSIOTERAPEUTER - Greve, Frederikssund, Ballerup, Allerød, København og Køge

AS3 Work&Care

Vil du bidrage til at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt - eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne? Så søger vi løbende freelance fysioterapeuter ca. 2-3 dage om ugen til vores Centre i Greve, Frederikssund, Ballerup, Allerød, København og Køge.

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Samarbejdet skal ses som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt men det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssted.