NCC Danmark

NCC – Make it happen

NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden med ekspertise i at håndtere komplekse byggeprocesser fra start til slut. På den måde udvikler og vedligeholder vi de fysiske rammer for samfundet.

Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt, råstofudvinding og udvikling af erhvervsejendomme. Jo sværere opgaven er, desto mere interessant er udfordringen. Vi er store nok til at påtage os de mest komplekse projekter, men samtidigt så tæt på vores kunder, at vi forstår de lokale forudsætninger.

Evnen til at udnytte al vores viden og erfaring er nøglen til succesfulde projekter – og holdbare samarbejder. Det er sådan, vi gør visioner til virkelighed.

People build people

Vores projekter involverer store budgetter, et enormt ansvar og enorme udfordringer, som vi sammen står over for hver dag. I tæt samarbejde med de bedste kolleger i branchen, træffer vi de tusindvis af små beslutninger, der gør en stor forskel.

Den øgede specialisering og kompleksitet i byggeprojekter stiller store krav til vores evne til at lede, forstå og bygge det, som vores kunder ønsker og har brug for. For at opnå dette investerer vi både i udviklingen af vores medarbejdere, men vi nærer også en videnbaseret kultur, hvor vi gør brug af vores kollektive viden og erfaringer til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Det er en måde at arbejde på, hvor mennesker bygger mennesker - deler viden, samarbejder og bidrager i forskellige kompetencenetværk.

I NCC bygger vi sammen – karrierer er bare et eksempel

Om du er i gang med din uddannelse, netop er blevet færdig eller har mange års erfaring, så vil du ved at starte din karriere i NCC ikke blot være med til at håndtere komplekse bygge- og anlægsprocesser – du vil også bidrage til at kommende generationer overtager et samfund, der er i endnu bedre form.

Vi er altid på udkig efter kloge hoveder og hænder til at hjælpe os med at gøre vores projekter til virkelighed.

Du kan læse mere om de mange spændende karrieremuligheder i NCC her og følge med i vores dagligdag og projekter ved at følge os på LinkedIn.