Green Power Denmark

Gem
Nordic Wind Consultant Afdelingsleder

Nordic Wind Consultant, Aarhus

Nordic Wind Consultants er et datterselskab i Green Power Denmark, og vi er pt 3 dygtige og engagerede maskinmestre med en høj faglighed indenfor drift og vedligehold af vindmøller. Vi udfører inspektioner af vindmøller og har både den brede og dybe tekniske viden, som vi lægger til grund for at yde den bedste service for medlemmer i Green Power Denmark og for andre kunder i Norden, der ønsker vores assistance.

Du bliver en del af en dynamisk organisation i én af Danmarks mest interessante vækstsektorer, nemlig vindsektoren, der har travlt både med opsætning af nye møller og til stadighed at drifte de eksisterende vindmøller. Vi bliver i højere og højere grad anvendt som 3. parts øjne i både små og store vindmølleprojekter.

Som afdelingsleder indgår du i det daglige arbejde og refererer til formanden for Nordic Wind Consultants. Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov.

Gem
Green Power Denmark Konsulent til Green Power Denmarks afdeling for hav og analyse

Green Power Denmark, København

Brænder du for udbudsdesign, energiøer, havplan, contract for difference, miljøvurderinger, repowering med mere, så er du måske én af vores nye kollegaer i Green Power Denmarks afdeling for hav og analyse.

Arbejdet består primært i at sikre indflydelse for de af vores medlemmer, hvis arbejde sker på havet, herunder udbygning af havvind og energiøer. Vi arbejder tæt sammen med de danske myndigheder og andre stakeholdere.

Stillingen vil løbende blive tilpasset vores konkrete sager samt dine kvalifikationer og interesseområder. Arbejdet kan bl.a. bestå i:

  • Politikudvikling - eksempelvis udbudsdesign for havvind
  • Sparring med medlemmer
  • Analyse af konkrete udfordringer i reguleringen samt udvikling og indspil af løsningsforslag