Green Power Denmark

Green Power Denmark

Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation og vi fungerer som talerør for den danske energisektor. Vi er drevet af overbevisningen om, at vedvarende energi er nøglen til vækst, velstand og grundlaget for en højere livskvalitet og løsningen på klimakrisen. Vores store engagement og stærke fagligheder mødes i målet om at elektrificere det danske samfund og fremme den grønne omstilling

Green Power Denmark har ca. 1.500 medlemmer og repræsenterer både energiindustrien, store og små ejere og opstillere af energiteknologi samt de selskaber, der driver det danske elnet og handler med energien.

Green Power Denmark blev grundlagt den 23. marts 2022 ved en fusion af Dansk Energi, Wind Denmark og Dansk Solkraft.

Det arbejder vi for

Strøm er motoren i den grønne omstilling. Grøn energi skaber vækst, fremmer velstand og sikrer rammen om et godt liv. Green Power Denmark arbejder for, at

  • Danmark skal være nettoeksportør af grøn strøm i 2030 og for et bredt samarbejde om en accelereret elektrificering af Danmark.
  • Al aktivitet og produktion i Danmark senest i 2050 – og gerne før – udelukkende baserer sig på vedvarende energi.
  • Sikre bedre mulighed for at skabe et fremtidssikret elnet og sikre elforsyningssikkerhed og leveringskvalitet i verdensklasse.
  • Vi i Danmark har ambitioner, rammevilkår og forskning, der sikrer den danske grønne førerposition og skaber velstand og arbejdspladser.
  • Investorerne i grøn energiteknologi og grøn energi skal have attraktive, transparente og stabile investeringsrammer for at kunne levere nok grøn energi i de mængder og i det tempo, der er nødvendigt.
image of miniature windmill

Green Power Denmark som arbejdsplads

Green Power Denmark er en arbejdsplads, hvor stort engagement, høj medarbejdertrivsel og stor faglighed mødes i målet om at elektrificere det danske samfund og fremme den grønne omstilling. Vi er drevet af overbevisningen om, at vedvarende energi er nøglen til vækst, velstand og grundlaget for en højere livskvalitet og løsningen på klimakrisen. Vi er privilegeret med at arbejde med en dagsorden, der har høj politisk opmærksomhed og som har stor betydning. Vi tager ansvaret alvorligt i vores løbende direkte dialog med beslutningstagerne, der har det ultimative ansvar for at forme morgendagens samfund – et ansvar vi bærer med stolthed, da vores arbejde gør en mærkbar forskel.

Vi ser faglig udvikling og udfordrende opgaver som essentielle for at vores medarbejdere kan trives og nå deres højeste potentiale. Sammenkædningen af forskelligartede fagligheder hos Green Power Denmark skaber grundlaget for nytænkende løsninger på de komplekse klimamæssige udfordringer, vi står overfor som samfund.

Vores fokus på sund og bæredygtig ledelse betyder, at vi vægter medarbejdernes velbefindende og mentale sundhed højt. Green Power Denmark er kendetegnet ved en positiv, anerkendende kultur, hvor medarbejderne ses som individer med unikke liv og skiftende behov. Fleksibilitet i arbejdslivet er derfor en kerneværdi, og vi støtter op om medarbejderne, når deres livssituationer forandrer sig.

Dette giver dem selvstændighed og frihed til at træffe beslutninger, der er vigtige for opgaveløsningen.

Vores grønne identitet

At repræsentere den grønne omstilling og den elektriske værdikæde indebærer en forpligtelse til at gå forrest - ikke kun som et politisk organ, men også som en arbejdsplads. Vi efterstræber at være en pioner inden for moderne arbejdsmetoder og innovation, bl.a. med fordybelsestid og effektiv mødeledelse, da det kræver fornyelse at understøtte et langvarigt arbejdsliv.

Hos os er høje standarder for bæredygtighed og omstilling ikke blot et mål, men en del af vores identitet. Green Power Denmark er Danmark grønne erhvervsorganisation og vi fungerer som talerør for den danske energisektor. Vi er drevet af overbevisningen om, at vedvarende energi er nøglen til vækst, velstand og grundlaget for en højere livskvalitet og løsningen på klimakrisen. Vores store engagement og stærke fagligheder mødes i målet om at elektrificere det danske samfund og fremme den grønne omstilling.

Vi prioriterer moderne kontorfaciliteter, da det er rammen for både fagligt samvær og sociale arrangementer. Vi bruger mange timer sammen og det er vigtigt, at vi trives på vores kontorer og at vi har en unik, imødekommende og moderne atmosfære præget af glæde, hjælpsomhed og fællesskab.