G.S.V. Materieludlejning A/S

Save
G.S.V. Materieludlejning A/S
Udlejningskonsulent til entreprenørmaskiner

G.S.V. Materieludlejning A/S, Brabrand

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så er det måske dig, der skal være med til at forsyne landets virksomheder med entreprenørmaskiner ved at hjælpe vores kunder og have helt styr på det praktiske, når det kommer til selve udlejningen.

Dine arbejdsopgaver:

  • Sørge for at udlejningen af entreprenørmateriel bliver ekspederet korrekt og effektivt og altid med et smil på læben
  • Yde god kundeservice, udlejning og rådgivning på telefon
  • Vejlede vores kunder om brug af vores app.
G.S.V. Materieludlejning A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
G.S.V. Materieludlejning A/S
Mekaniker til reparation af maskiner

G.S.V. Materieludlejning A/S, Odense eller København

Har du hænderne skruet rigtigt på, er du mødestabil, og trives du i et job med frihed under ansvar? Har du lyst til at være en del af Danmarks førende udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr? Så har du her muligheden for at blive mekaniker hos GSV Materieludlejning A/S i København eller Odense!

Som mekaniker i GSV bliver du en del af værkstedet, hvor du får varieret hverdag med reparationer, servicering og årseftersyn af vores entreprenørmaskiner og lifte.

Vi tilbyder en udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Check the job satisfaction:
Published: