G.S.V. Materieludlejning A/S

Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Udlejningskonsulent til entreprenørmaskiner

G.S.V. Materieludlejning A/S, Brabrand

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så er det måske dig, der skal være med til at forsyne landets virksomheder med entreprenørmaskiner ved at hjælpe vores kunder og have helt styr på det praktiske, når det kommer til selve udlejningen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sørge for at udlejningen af entreprenørmateriel bliver ekspederet korrekt og effektivt og altid med et smil på læben
 • Yde god kundeservice, udlejning og rådgivning på telefon
 • Vejlede vores kunder om brug af vores app.
G.S.V. Materieludlejning A/S
Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Mekaniker til reparation af maskiner

G.S.V. Materieludlejning A/S, Odense eller København

Har du hænderne skruet rigtigt på, er du mødestabil, og trives du i et job med frihed under ansvar? Har du lyst til at være en del af Danmarks førende udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr? Så har du her muligheden for at blive mekaniker hos GSV Materieludlejning A/S i København eller Odense!

Som mekaniker i GSV bliver du en del af værkstedet, hvor du får varieret hverdag med reparationer, servicering og årseftersyn af vores entreprenørmaskiner og lifte.

Vi tilbyder en udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Financial Controller til Danmarks største udlejer af entreprenørmateriel

G.S.V. Materieludlejning A/S, Hedehusene

Har du nogle års erfaring, og vil du være en del af et velfungerende Financial Controlling team i en international virksomhed? Så har GSV i Hedehusene, Baldersbuen 5, 2640 Hedehusene måske lige stillingen for dig.

Som Financial Controller i GSV vil du indgå i et team med to andre Financial Controllers, som refererer til Økonomichefen. Du skal have øje for optimering af arbejdsprocesser og ønsket om at digitalisere alt, hvad der kan digitaliseres. Vi er på vej, men ønsker at komme endnu længere. Du skal derfor have blik for nye tiltag samt sparring med de andre kollegaer i teamet, så I sammen bliver en succes på rejsen.

Vi tilbyder en udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Gem
Hansen Toft A/S Business Controller

Hansen Toft A/S søger for G.S.V. Materieludlejning A/S i Hedehusene

Som Business Controller indgår du i et team med en Business Controller-kollega og to BI-konsulenter, alle med reference til chefen for Business Controlling.

Du får specifikt ansvaret for at samarbejde med Flåde og Indkøb. Flåde og Indkøb har ejeransvaret for GSV’s materiel og for at sikre, at GSV har det rigtige materiel til rådighed i de optimale mængder på de rigtige tidspunkter og steder. Desuden har Flåde og Indkøb ansvar for at indgå GSV’s indkøbsaftaler med leverandører, implementering/administration af disse kontrakter i GSV’s systemer og for at udbrede kendskabet til leverandører og aftaler i GSV’s organisation.

Dit ansvar og opgaver omfatter:

 • Business Partner for flådestyring
 • Business cases for ledelsen
 • Månedsrapportering
Hansen Toft A/S
Gem
Hansen Toft A/S Souschef finans

Hansen Toft A/S søger for G.S.V. Materieludlejning A/S i Hedehusene

Ansvar for kreditor og debitor hos GSV i Hedehusene

Souschefen bliver repræsentant for betalingsflowet og ansvarlig for at optimere ind- og udbetalinger og processer. Du bliver daglig leder for 7 medarbejdere i regnskabsfunktionen.

”Betalingshaj” og økonomichefens højre hånd, der kan tage det daglige ansvar for debitor- og kreditor-funktionen.

Dine nøgleopgaver omfatter bl.a.

 • Ledelse af medarbejdere
 • Gennemgang af opgaver og processer
 • Optimering af processerne for ind- og udbetalinger i Danmark og på nye markeder
Hansen Toft A/S
Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Udlejningskonsulent til Moduler og Letvogne

G.S.V. Materieludlejning A/S, Fredericia

Du bliver en værdsat sparringspartner for vores mange gode kunder, som du igennem arbejdsdagen være i løbende telefonisk kontakt med og sørge for professionel ekspedition af moduler og letvogne. Du er serviceminded, forhandlingsdygtig, har sans for godt købmandskab og finder altid en god løsning for kunden og GSV.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sørge for at udlejningen af moduler og letvogne bliver ekspederet korrekt og effektivt og altid med et smil på læben
 • Yde god kundeservice, udlejning og rådgivning på telefon
 • Vejlede vores kunder om brug af vores app.
G.S.V. Materieludlejning A/S
Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Servicemedarbejder til klargøring af entreprenørmateriel

G.S.V. Materieludlejning A/S, Århus

Du får en vigtig rolle i at få maskinerne igennem klargøringen på en effektiv måde, så vores materiel altid er i orden, når det bliver lejet ud til vores gode kunder. Du har fokus på kvaliteten af dit arbejde og er god til at planlægge og strukturere dagens løbende opgaver.

Dine arbejdsopgaver:

 • Vask og rengøring af entreprenørmateriel efter endt leje
 • Klargøring og småreparationer af materiellet
 • Registrering i Navision/App
 • At sikre at sikkerhed, processer og forretningsgange efterleves i klargøringen
 • Holde orden i klargøringen

Arbejdstiden er mandag - torsdag mellem kl. 6.30-16.30, fredag mellem 6.30-15.00. Du vil indgå i virksomhedens vagtplan for åbne- og lukkevagter.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Gem
G.S.V. Materieludlejning A/S
Strategisk indkøber til Danmarks største udlejer af entreprenørmateriel

G.S.V. Materieludlejning A/S, Hedehusene

Til vores indkøbsafdeling i Hedehusene søger vi en strategisk indkøber, som kan blive en del af vores engagerede afdeling på 10 kollegaer. Vi har en fri omgangstone med frihed under ansvar, og vores motto i GSV er ”Mennesker før maskiner”.

Som strategisk indkøber hos GSV vil dine primære arbejds- og ansvarsområder blive at sikre, at vi har de rigtige varer på lager i de rigtige mængder og til de rigtige priser. Du får i din kategori ansvaret for alt fra indkøbsplanlægning til opfølgning på diverse nøgletal. Det er derfor vigtigt, at grundighed og økonomisk sans er din styrke.

Du er forhandlingsvant, har godt købmandskab, og Excel er din hjemmebane. Din uddannelse er ikke afgørende, da det vægtes højere, at du kommer med en relevant erfaring fra lignende stilling og har god forretningsforståelse.

G.S.V. Materieludlejning A/S