A/S HAI Horsens

HAI er en virksomhed med 70 års erfaring inden for overfladebehandling, og en virksomhed med visioner langt ud i fremtiden.

HAI er familieledet hele vejen op til i dag, og fjerde generation af familien sidder som direktør og leder i dag HAI.

Effektiv ledelse er vigtig, så strategier, aktiviteter og information ikke skal igennem mange stadier, men hurtigt og nemt bliver kommunikeret og implementeret.

Kun gennem samarbejde, hvor vi inspireres i et positivt samspil med vores medarbejdere, myndigheder, leverandører og øvrige interessenter, kan vi opnå at være en virksomhed med høje standarder inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

HAI´s mission er at skabe og vedligeholde en profitabel forretning, og vi baserer vores forretning på udvikling, engagement og faglig stolthed.

Vi holder høj kvalitet i alle processer, og alt hvad vi gør.

Vi har en anerkendende kultur for at sikre respekt, arbejdsglæde, relationer, værdier, engagement, kommunikation og ledelse.

Vi er innovative for at sikre vækst, udvikling, fornyelse, optimering og effektivitet.

Produktionen foregår i 3-holdsskift, og beskæftiger ca. 150 medarbejdere, har et bebygget areal på 31.000m2, og er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 50001.

HAI er indbegrebet af passion, professionalisme, udvikling, kompetence, faglig stolthed og innovation. HAI er unik indenfor overfladebranchen og har med vores egne erfaringer og hårde arbejde gennem mange år fremstillet vores helt egne og helt unikke produktsammensætninger og farver, som ikke er set før.