FlexDanmark

121 følgere

FlexDanmark som arbejdsplads

8 evalueringer, 2 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos FlexDanmark?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos FlexDanmark.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Nyheder fra FlexDanmark

Nyheder fra FlexDanmark

18. januar
FlexDanmark

Vi har travlt og opslår i den kommende tid flere nyoprettede stillinger. Hold øje her og på vores hjemmeside flexdanmark.dk PARAT til at blive din nye arbejdsplads. PARAT er sammensat af ordene i vores værdigrundlag: Problemløsende, Aktiv, Resultatskabende, Ansvarlig og Tillidsfuld tilgang til tingene.

FlexDanmark blev grundlagt i 1997. Siden 2012 har FlexDanmark været ejet af Danmarks fem største trafikselskaber. I samarbejde med trafikselskabernes leverandører og kunder, udvikler og implementerer vi nye services til flextrafik. Flextrafik er trafikselskabernes tilbud om at levere kritisk, individuel personbefordring med kollektiv mobilitet. Vi håndterer systemovervågning og -support af flextrafik-systemerne, der bruges til at samle og koordinere al kørsel for borgere, der ikke har mulighed for at benytte den øvrige kollektive trafik. Flextrafikken er behovsstyret, hvilket betyder, at kørslen er tilrettelagt efter borgernes behov for kørsel og ikke efter en fast ruteplan. Herudover driver vi et CallCenter, der håndterer bestillingsmodtagelse og trafikstyring til trafikselskabernes flextrafik. FlexDanmark har et årligt budget på ca. 70 mio. kr., men håndterer flextrafik-kørsel for over 1 mia. kr. om året. Vi er en organisation med ca. 110 ansatte, der stræber efter fælles succes via fleksibilitet og engagement i vores arbejde. Vi er i gang med en strategisk opgave: Vi skal modernisere optimering og planlægning af flextrafikken. Den opgave løser vi i et tæt samarbejde med både forretningsrepræsentanter for trafikselskaberne og kommende leverandører.

Skrevet af Vivi Nielsen

Regnskab for FlexDanmark

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for FlexDanmark

Registreret navn

FlexDanmark

Momsnummer

DK34411425

Selskabsform

Forening

Etableret

2012

Antal ansatte

122

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for FlexDanmark

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra FlexDanmark. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

FlexDanmark
Tankedraget 7, 3.
9000 Aalborg
http://www.flexdanmark.dk

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra FlexDanmark? Så kan du oprette en profil der beskriver virksomheden for de jobsøgende.