Lagkagehuset

Gem
Lagkagehuset
Konditor

Lagkagehuset, Silkeborg

Brænder du for at skabe unikke kager, der imponerer både i hverdagen og til livets store fester?

Vi tilbyder:

  • Ordnede arbejdsforhold i et moderne konditori med 6 gode kollegaer.
  • Du bliver en del af et fællesskab, hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil.
  • Gode udviklings- og karrieremuligheder i en stor organisation

Som konditor hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores varierende sortiment af kager og tørkager, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Ufaglært bager

Lagkagehuset, Haderslev

Er du stolt af dit håndværk og ønsker du at skabe unikke smagsoplevelser?

Vi søger en passioneret ufaglært bager, der sammen med vores dedikerede bagerteam står klar til at levere kvalitetsbagværk til vores forventningsfulde og loyale gæster gæster.

Lagkagehuset

Som ufaglært bager hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Bagersvend

Lagkagehuset, Haderslev

Er du stolt af dit håndværk og ønsker du at skabe unikke smagsoplevelser?

Vi søger en passioneret bager, der sammen med vores dedikerede bagerteam står klar til at levere kvalitetsbagværk til vores forventningsfulde og loyale gæster.

Lagkagehuset

Som bagersvend hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Teamleder Magasin

Lagkagehuset, Aarhus

Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende leder, samt at levere nærværende og unikke gæsteoplevelser?

Lagkagehuset

Vi søger en teamleder til Magasin Aarhus, der trives i et dynamisk og spændende miljø, med sans for kundeservice og godt kollegaskab. En teamleder der er klar til at udvikle sin spirende leder og i samarbejde med butikschefen drive vores bageri succesfuldt videre.

Som teamleder i Magasin Aarhus vil du få en sjov og travl hverdag, hvor du i fællesskab med butikschefen har ansvaret for den daglige drift.

Vores gæster er de allervigtigste vi har, og derfor bliver en stor del af din rolle som teamleder at være til stede på gulvet og drive butikken, sammen med dine kollegaer – og du kan forvente, at fordelingen mellem administrativt arbejde og drift på gulvet er ca. 10/90.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Bagerimedarbejder - 37 timer

Lagkagehuset, Aabenraa

Vi søger en ufaglært bagerimedarbejder til vores bageri i Aabenraa - eller alternativt en ufaglært konditor med bagererfaring og passion for håndværket.

Vi søger en passioneret bagerimedarbejder, der sammen med vores dedikerede bagerteam står klar til at levere kvalitetsprodukter til vores forventningsfulde og loyale gæster, og som har lyst til at arbejde i natte- og morgentimerne.

Lagkagehuset

Som bagerimedarbejder hos os, vil dine primære arbejdsopgaver dog være at fremstille vores varierende sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø, hvor der altid er plads til at lære og spørge om hjælp.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Weekend Chauffør (kørekort kat. B) - Haderslev

Lagkagehuset

Er du morgenfrisk, serviceminded og klar til at arbejde både selvstændigt og i et alsidigt team?

Vi søger en ansvarsfuld chauffør, der står klar til at levere kvalitetsbagværk fra bageri til butik i de travle weekendmorgener.

Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Distributions Teamlead i Vestdanmark

Lagkagehuset, Horsens

Vi søger en passioneret teamleder, der sammen med vores dedikerede logistik- og distributionsteam vest for Storebælt står klar til at levere kvalitetsbagværk til vores forventningsfulde og loyale gæster.

Som Teamlead for distribution hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre, at alle vores butikker får pakket og leveret frisk bagværk korrekt - og til tiden. Du vil få dit eget team, som du indirekte skal lede, da hver medarbejder er ansat lokalt. Du vil blive bakket op af nogle meget kompetente kolleger i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Din dagligdag kommer blandet andet til at indeholde følgende elementer:

  • Du skal skal sikre den daglige driftsafvikling af transportopgaver, som udføres af egne chauffører og eksterne vognmænd
  • Hands-on dialog med de lokale bager- og konditormester dagligt - herunder opfølgning på afgang og ankomst
Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Packaking & Distribution Manager til det centrale bageri og konditori i Brøndby

Lagkagehuset

Vores vision er at blive et bedre bageri for alle! Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

Lagkagehuset er i gang med en spændende vækstrejse, hvor den centrale produktionsenhed i Priorparken, Brøndby, yder et afgørende bidrag såvel produktionsmæssigt som konceptuelt.

Til denne stilling søger vi en profil med et solidt fundament indenfor pakkeri- og distributionsledelse i en moderne produktionskontekst. Vi forestiller os, at du har en solid erhvervsfaglig baggrund indenfor pakkeri og distribution.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
HSE-koordinator

Lagkagehuset, København

Vil du være en del af en virksomhed i vækst? Og ønsker du at udvikle de fremtidige sikkerheds- og arbejdsmiljøstandarder, samt udvikle vores miljøsystemer på tværs af bagerierne, konditorierne og butikkerne i hele Danmark?

Som en del af teamet i Group Supply Chain bidrager du med dine erfaringer og kompetencer bredt i forretningen – og får derigennem mulighed for at spille en rolle i vores globale organisation som sparringspartner og inputgiver.

Group Supply Chain funktionen har globalt ansvar for produktion, logistik, produktionsplanlægning, teknisk vedligehold/udvikling, sikkerhed, kvalitet og fødevaresikkerhed.

Lagkagehuset
Gem
Lagkagehuset
Vi søger Bagere og Konditorer med bagerfaglig baggrund!

Lagkagehuset

Er du stolt af dit håndværk og ønsker du at skabe unikke smagsoplevelser?

Som bager hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter.

Lagkagehuset

Som konditor hos os, vil du kreere kager og en lang række øvrige produkter til Lagkagehusets mange forskellige gæster. Der vil samtidig være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til mange festlige lejligheder.

Alt dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Lagkagehuset