Mediq Danmark A/S

Hvad er fælles for os i Mediq?

Vores ambitioner rækker langt og vi er hver dag dedikerede til at forbedre livskvaliteten for patienter og kronikere gennem vores rådgivning, services og store produktsortiment. Det, som kendetegner os, er at være en central værdiskabende partner til sundhedssektoren. Vi beskriver det gennem vores 3 værdier, og det gør vores kultur til noget helt specielt.

Er du klar til at gøre en forskel og skabe ”Tomorrow’s Healthcare” sammen med os i Mediq?

Mediq Danmark er en af de største samarbejdspartnere indenfor medicinsk udstyr og værdiskabende services til den danske sundhedssektor. Vi er en central partner i samarbejdet med hospitaler, plejehjem, hjemmesygepleje, speciallæger og almen praksis samt klinikker og virksomheder. Til private leverer vi bl.a. diabetes-, stomi- og inkontinenshjælpemidler, medicinske ernæringsprodukter samt rådgivningsforløb.

Vores mission er at styrke menneskers livskvalitet ved at skabe værdi som central partner til sundhedssektoren. Mediq har en nøglerolle i forhold til at sikre medicoprodukter og services til at vores sundhedsfaglige partnere i sundhedssektoren, så de lykkes med behandlingsforløb for patienter og kronikere: Continuous Circle of Care… connecting the dots!

Læs mere om Mediq Danmark A/S på vores hjemmesider: www.mediqdanmark.dk og www.karriereimediq.dk samt www.mediq.com.

Vi er stolte af at være en af de førende Medico partnere til sundhedssektoren inden for medicinsk udstyr og relaterede services. Vores vision er at skabe en endnu bedre hverdag for mennesker, der lever med kroniske sygdomme.

Committed to your care

Som en del af Mediq Danmark får du mere end 170 gode kolleger med mange forskellige kompetencer, der hver dag arbejder engageret for at skabe bedre livskvalitet for patienter og borgere. Qua vores mange kolleger med sundhedsfaglig baggrund, har vores salgsteams en bred viden. I Business Support har Mediq Danmark specialister i Marketing, Finance & Controlling, IT, Facilities Services og HR, som hele tiden støtter op omkring vores forretningsstrategi. Vores Supply Chain og logistik funktion sikrer at alle vores produkter når kunderne til rette tid og rette sted. Vi har gode vilkår, hvor trivsel vægtes højt, og hvor vi lykkes i fællesskab og er klar til at gå den ekstra mil for både hinanden, patienterne, kunderne og vores samarbejdspartnere.

Vi tilbyder bl.a. kantineordning, frugtordning, fitnesscenter, pensionsordning, sundhedsforsikring, gode parkeringsmuligheder, høj trivsel samt rigtig gode kolleger.

Vores kerneværdier

En passioneret organisation med Caring heart, Customer drive og Champion spirit:
 
Caring heart

Pleje er kernevirksomheden og det sande DNA hos os. Vi placerer patienten i hjertet af alt, vi foretager os, og bestræber os altid på at gøre en forskel. Fordi det, vi gør, gør en forskel. Vi sætter en ære i at forbedre liv – én person ad gangen.

 
Customer drive

Kunden kommer i første række – uanset om det er klienten, patienten eller sundhedspersonalet. Vi skaber kundefokuserede løsninger og har fokus på at levere førsteklasses værdi med entusiasme og ambitioner.

 
Champion spirit

Vi skal agere som én organisation, for sammen kan vi opnå meget mere. Vores vinderånd handler om at tro på ubegrænsede muligheder, men også at tilpasse sig nye udfordringer og være ivrig efter at forbedre sig hver eneste dag. Med integritet og respekt bestræber vi os på at skabe et vinderteam.

Mediq Danmark er en del af Mediq Group med aktiviteter i 13 lande og beskæftiger omkring 3000 medarbejdere. Ejerne er amerikanske Advent International, som er en af de største og mest erfarne kapitalfonde inden for sundhedspleje og life science i verden.

I Mediq Group arbejder alle som “One Mediq” og med samme mål: ”Commited to your care & Ready to shape tomorrows Healthcare.

Kan du se dig selv være en del af ”One Mediq”, hvor vi alle arbejder med samme mål ”Comitted to your care & Ready to shape tomorrows Healthcare”, så send os gerne din ansøgning og dit cv.

Mediq koncernen har hovedsæde i Holland. Koncernen er struktureret i tre geografiske regioner, hvor den danske business unit er en del af den nordligste region, der omfatter Norden, Baltikum og UK. Det betyder, at vi som del af denne cluster også har en central rolle som værdiskabende partner for sundhedssektoren og kronikere på tværs af cluster regionen.

Vi tager medansvar for den verden, vi lever i

Hos Mediq Danmark tager vi et ansvar for den verden, vi lever i. Det gør vi dels ved at samarbejde med forskellige non-profit organisationer, der arbejder for at forbedre den verden, vi lever i. Vi støtter Global Medical Aid, som indsamler brugbar medicin og funktionsdygtigt udstyr til fordel for fattige lande. Mediq har siden starten af 2019 doneret over 50 paller medicinsk udstyr til hjælpeorganisationen GMA. Samtidig har vi Corporate Social Responsibility på agendaen, således bæredygtighed tænkes ind i vores forretning.