Mediq Danmark A/S

728 følgere

Mediq Danmark A/S som arbejdsplads

28 evalueringer, 6 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Mediq Danmark A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Mediq Danmark A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Mediq Danmark er en af de største distributører af medicinsk udstyr. Vi er blandt de førende Medico Grossister inden for sundhedssektoren, og vi fokuserer på hospitaler, plejehjem, hjemmesygepleje, speciallæger og almen praksis samt klinikker og virksomheder. Til private leverer vi bl.a. diabetes-, stomi- og inkontinenshjælpemidler, ernæringsprodukter samt kompressionsstrømper efter aftale med kommunen.

Vores mission er at styrke borgernes livskvalitet ved at skabe forbindelser langs hele værdikæden: Continuous Circle of Care.

Læs mere om Mediq Danmark A/S på vores hjemmesider: www.mediqdanmark.dk og www.mediq.com.

Vi er stolte af at være en af Danmarks største leverandører og førende Medico Grossister inden for medicinsk udstyr. Vores vision er at skabe en endnu bedre hverdag for mennesker, der lever med kroniske sygdomme.

Committed to your care

Som en del af Mediq Danmark får du 170 gode kolleger med mange forskellige kompetencer, der arbejder passioneret for at styrke Danmarks borgeres sundhed. En stor del af medarbejderstyrken har sundhedsfaglige baggrunde, men vi har selvfølgelig også medarbejdere inden for marketing, salg, logistik, økonomi m.m. Vi arbejder under særdeles gode vilkår, hvor vi lykkes i fællesskab og er klar til at gå den ekstra mil for både hinanden og vores kunder.

Vores kerneværdier

En passioneret organisation med Caring heart, Customer drive og Champion spirit:
 
Caring heart

Pleje er kernevirksomheden og det sande DNA hos os. Vi placerer patienten i hjertet af alt, vi foretager os, og bestræber os altid på at gøre en forskel. Fordi det, vi gør, gør en forskel. Vi sætter en ære i at forbedre liv – én person ad gangen.

 
Customer drive

Kunden kommer i første række – uanset om det er klienten, patienten eller sundhedspersonalet. Vi skaber kundefokuserede løsninger og har fokus på at levere førsteklasses værdi med entusiasme og ambitioner.

 
Champion spirit

Vi skal agere som én organisation, for sammen kan vi opnå meget mere. Vores vinderånd handler om at tro på ubegrænsede muligheder, men også at tilpasse sig nye udfordringer og være ivrig efter at forbedre sig hver eneste dag. Med integritet og respekt bestræber vi os på at skabe et vinderteam.

Mediq Danmark er en del af Mediq Group, som har aktiviteter i 12 europæiske lande. Ejerne er amerikanske Advent International, som er én af de største og mest erfarne equity-fonde inden for sundhed og life science.

Globalt har Mediq over 2.600 medarbejdere, der alle arbejder med det samme mål: "Committed to your care".

Mediq har hovedsæde i Holland, men som en del af vores danske kontor er vi i tæt kontakt med vores nordiske enheder i Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

Vi tilbyder bl.a. kantineordning, fitnesscenter, pensionsordning, sundhedsforsikring og gode parkeringsmuligheder.

Medansvar for den verden, vi lever i

Hos Mediq Danmark tager vi et ansvar for den verden, vi lever i. Det gør vi ved at samarbejde med forskellige nonprofitorganisationer, der arbejder for at forbedre den verden, vi lever i. Vi støtter Global Medical Aid, der indsamler brugbar medicin og funktionsdygtigt udstyr til fordel for fattige lande. Desuden donerer vi løbende udstyr til GMA, og vi har taget kampen op mod cancer og støtter Kræftens Bekæmpelse.

Annoncestatistik for Mediq Danmark A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Mediq Danmark A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Mediq Danmark A/S
Kornmarksvej 15-19
2605 Brøndby
http://www.mediqdanmark.dk/

Kort