Nordisk Wavin

Gem
People Executive Produktionschef

People Executive søger for Nordisk Wavin i Hammel

Bliv ansvarlig for Lean-rejsen på Wavins pilotfabrik med reference til Plant Manager

Er produktionsstyring- og ledelse din metier? Er du vant til at arbejde med Lean samt koncepterne relateret til området fra en industrivirksomhed samt har et skarpt blik for optimeringer? Hvis du, gennem involvering og synlig ledelse, har skabt resultater som spillende træner, så er du den person, vi leder efter til Wavin med base i Hammel.

Du får reference til Plant Manager, og bliver en del af fabriksledergruppen. Dit ansvarsområde dækker én af virksomhedens tre fabrikker i Hammel, nemlig sprøjtestøbefabrikken. Du får ledelse af 60 medarbejdere samt en teamlead i dit område.

Gem
Jobindex A/S
Teknisk projektleder til topmoderne produktionsmiljø

Jobindex A/S søger for Nordisk Wavin i Hammel

Jobindex A/S

Kunne du tænke dig at være en del af en lokalt forankret virksomhed med et globalt bagland og en ambitiøs grøn profil? Og vil du med på en spændende lean-rejse i en rolle, hvor du for alvor kan udfolde dine projektlederevner?

”Vi er i gang med at forandre vores produktionsorganisation i Danmark. Du får derfor rig mulighed for at sætte din tekniske forståelse og indsigt i forandringsledelse i spil,” fortæller senior project manager Søren Rasmussen.

Interesseret?

Så læs mere her.

Jobindex A/S