Nordisk Wavin

Bliv en del af Wavin

Wavin er en del af Orbia – en global virksomhed, drevet af formålet: at forbedre levevilkår i hele verden.

Hos Wavin forbedre vi levevilkår ved at bygge sunde og bæredygtige miljøer. Hvor er vores hjælp mest nødvendig? Der hvor vi bor: I vores byer, hvor drikkevandet indskrænkes, de grønne områder forsvinder og gader oversvømmes efter kraftig regn, hvor et forældet kloaksystem forurener vores grundvand.

Det er tid til at vi står sammen - bliv en del af teamet og hjælp med at bygge mere bæredygtige miljøer!

Vores formål

Wavin er den del af Orbia, et fællesskab af virksomheder, der er bundet sammen af ét formål: at forbedre levevilkår i hele verden. Wavin har 13.000 ansatte i 50+ lande.

Vi har globale ambitioner

Hos Wavin bliver du en del af en global organisation og en virksomhed som er stærkt funderet i vores mange årige lokale historie. Vores kultur er præget af en uformel tone og høj grad af tillid. Vi er loyale og passer på hinanden.

Den bedste arbejdsplads er mangfoldig og inkluderende. Hos Wavin vil du med sikkerhed blive inspireret af dine kollegers passion for kvalitet og bæredygtige løsninger. Vi tror på, at vores forskelligheder bidrager til at skabe en stærkere og mere innovativ organisation.

Vi er stolte af vores arbejde; vi er forenet af et fælles formål om at forbedre levevilkår i hele verden og vigtigst af alt, tror vi på at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen.

Vi er hvor formålet bliver levende.


”Jeg har fra dag ét følt mig velkommen hos Wavin og bliver dagligt inspireret af mine dedikerede kollegaer på tværs af afdelingerne.”
– Michael Ryberg, Technical Sales Support, Team Lead

”Det motiverer mig at alle mine kollegaer er enige om, at vi stræber efter at bringe værdi for kunden, og at vi hjælper hinanden med at bringe formålet ’Advance life around the world’ frem i vores daglige arbejde.”
– Steffen Andersen, Production Planner

”Personlig, faglig og social udvikling er for mig essentielt. Derfor bliver jeg meget motiveret af mulighederne for at kunne udvikle sig hos Wavin.”
- Vigfus Eiriksson, Production Assistant

Kender du Wavins produkter?

På vores hjemmeside kan du læse mere om Wavin og vores produkter.

Se mere her