Biofac A/S

Gem
Biofac A/S Procesoperatør/industrioperatør

Biofac A/S, Lille Skensved

Kunne du tænke dig at være en del af en velfungerende fabrik med 28 ansatte i et godt og tæt arbejdsmiljø? Har du god energi og godt humør, så er du måske vores kommende kollega.

Biofac A/S søger en kvalitetsbevidst person, som ønsker at være en del af en dynamisk gruppe, og som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Som operatør skal du deltage i den daglige produktion af proteiner, peptider og enzymer ud fra animalske råvarer. Da arbejdet er praktisk baseret, skal du besidde teknisk snilde, have hænderne skruet godt på og være fysisk robust.

Gem
A/S Orthana Kemisk Fabrik
Produktionschef til Orthana

A/S Orthana Kemisk Fabrik, Kastrup

Vil du være frontløber i en kvalitetstyret fabrik, der producerer biologisk aktive stoffer og enzymer, der anvendes i farma-, kosmetik og helsekostsektoren?

Vil du tage ansvar og spille en nøglerolle i vores produktion og sikre fabrikkens målsætninger og løfte fabrikken til et endnu højere niveau og gå forrest i optimeringen af produktionen? Så er du måske vores kommende kollega.

Du vil blive en del af teamet der, udover dig, består af fabrikschef, teamledere og 18 energiske operatører. Vores virksomhedskultur er uformel og rummelig og vi har et stærkt fagligt fællesskab, hvor vidensdeling og samarbejde er helt centrale værdier for vores fortsatte udvikling. Vi producerer døgnet rundt, men lukker normalt ned i weekenden. På hvert hold er der tilknyttet en teamleder, som sørger for koordinering af holdets daglige arbejdsopgaver.