Danske Spil A/S

Gem
Danske Spil A/S
Datadrevet Marketing Automation Specialist

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på eksekvering af digitale kampagner og optimering af brugerrejser på tværs af kanaler? Så har vi en spændende stilling til dig i Danske Licens Spils marketingafdeling som Marketing Automation Specialist.

Vi er netop ved at etablere vores egen CDP, der i endnu højere grad skal gøre os i stand til at eksekvere på førstepartsdata. Vi har derfor brug for at du har stor erfaring med eksekvering af kunderejser på egne kanaler, netop ved brug af førstepartsdata.

Som Marketing Automation Specialist kommer du både til at få ansvaret for eksekvering af vores digitale kampagner (mail, push m.m.) samt videreudvikling af vores Martech platform og kundeoplevelsen på tværs af vores digitale platforme.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Finance Business Controller og Partner med stærke samarbejdsevner til Danske Spils økonomifunktion

Danske Spil A/S, Brøndby

Har du talent for at løse komplekse analytiske problemstillinger, ønsker du at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi og forretningsudvikling, og motiveres du af muligheden for at bidrage til udviklingen af Danske Spil? Så har vi en spændende stilling til dig i vores økonomifunktion som Finance Business Controller og Partner – vil du med på holdet?

Som vores nye kollega bliver du først og fremmest finansiel forretningspartner for et væsentligt forretningsområde i Danske Spil, hvor du understøtter og udfordrer forretningen.

Dine arbejdsopgaver vil desuden indebære:

  • Budgettering og rapportering samt opfølgning på KPI
  • Rapportering til bestyrelsen
  • Udarbejdelse og opfølgning på business cases
  • Controlling og afvigelsesrapportering
  • Kvalitetssikre månedsluk for forretningsenheden
Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Senior Kontraktspecialist/Senior Contract Specialist i en spændende branche

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du erfaring med at udarbejde og forhandle komplekse kontrakter inden for bl.a. IT og marketing? Så har vi en spændende stilling som kontraktspecialist i vores Indkøbsafdeling.

Du kan se dig selv i en rolle, hvor du kan rådgive om, hvordan der skabes effektive juridiske og kommercielle rammer for et godt leverandørsamarbejde. Du har erfaring med at omsætte et forretningsområdes behov og ønsker til tekst og finde de gode løsninger uden at glemme de juridiske detaljer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med konkurrenceudsættelse af offentlige kontrakter, som indgås i overensstemmelse med udbudsreglerne.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Senior Udbudskonsulent / Senior Procurement Manager i en spændende branche

Danske Spil A/S, Brøndby

Har du styr på udbudsreglerne og værdsætter du det gode samarbejde med både interne og eksterne interessenter? Så har vi en spændende stilling til dig i vores Indkøbsafdeling som Senior Udbudskonsulent.

Du bliver en del af Strategisk indkøb og Udbud i Danske Spil, som har ansvaret for at gennemføre offentlige udbud samt udarbejde og forhandle større indkøbskontrakter sammen med afdelingerne i koncernen.

Kan du nikke til noget af ovenstående, har vi en spændende stilling til dig, hvor det forventes at du:

  • Er god til at planlægge dine udbudsopgaver og facilitere udbudsprocessen
  • Tager ansvar for udbudsopgaverne fra opstart til afslutning
  • Tager initiativ til at håndtere problemer og udfordringer, når de opstår
Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Data Scientist med teknisk flair

Danske Spil A/S, Brøndby

Vi vil gerne låne nogle minutter af din tid, til at overbevise dig om, at du skal være vores nye Data Scientist

Vi er virkelig gode til modellering og statistik, og vi har brug for en, der vil være med på holdet til vores state of the art-løsninger. Hen over efteråret idriftsætter vi flere strategisk vigtige modeller inden for anti-hvidvask og marketing. Vi vil være ét BI & Data Science team, der ejer hele dataproduktet – fra kilde til indsigt. Vi har et unikt datasæt, både i omfang og kvalitet, og vi brænder for at bruge det aktivt til ansvarlige og fornuftige løsninger.

Vi leverer på tværs af afdelinger i Danske Spil, så du kommer rundt i organisationen. Du vil i dit daglige arbejde som Data Scientist have fokus på at skabe modeller, der giver værdi for forretningen. Vores arbejde er meget projektorienteret med en stor grad af frihed, hvor løbende vedl

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Senior Brand Manager til en af Danmarks mest attraktive produktporteføljer

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på brand management, kampagneplanlægning og projektledelse på tværs af kanaler?

Sammen med dine øvrige kollegaer i Brand Management teamet skal du bidrage til Danske Licens Spils brandstrategi, budgettering og -styring, planlægning af større kampagner som for eksempel EM, VM og Tour de France og alt fra indledende bureaubrief til endelig eksekvering.

Din rolle er i høj grad at have det totale overblik over de projekter og kampagner, du får ansvaret for at drive. Du kommer til at arbejde tæt sammen med reklamebureauer, digitale bureauer, vores mediebureau og vores dygtige kolleger i bl.a. e-Commerce, Marketing og Produkt.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Kontorelev med interesse for marketing og kommunikation

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye elev i Danske Licens Spils marketingafdeling.

Som elev i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor elever har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Du kommer i den første del af din elevtid til at arbejde med udvikling og koordinering af kampagner og kommunikation for vores i alt 11 brands. I løbet af din elevtid kommer du også i berøring med alt fra digital markedsføring over sociale medier til aktivering af events og sponsorater.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Engageret Studentermedhjælp til Digital Marketing i Danske Lotteri Spil A/S

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Digital Marketing.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Ambitiøs og selvstændig stud.jur. eller stud.merc.jur. søges til Danske Spils juridiske afdeling

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende juridisk studiejob i et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du vil få reference til den juridiske chef.

Danske Spil A/S
Gem
Hansen Toft A/S Senior Brand Manager

Hansen Toft A/S søger for Danske Spil A/S i Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Brænder du for at arbejde med stærke, danske brands, og har du styr på, hvad der driver forbrugerne? Så er her en spændende og central stilling med stort ansvar i marketingafdelingen som Senior Brand Manager til Lotto.

”Der søges en stærk og kreativ profil til at stå i spidsen for at drive det største brand i hele spilporteføljen, Lotto. Du får ansvaret for større brandprojekter, herunder ansvaret for udvikling af al kommunikation på tværs af medier, det fulde budgetansvar samt udvikling og eksekvering af effektive kampagner, der skaber klart brand-præference, salg og loyalitet”.

Du bliver en del af marketingafdelingen hos Danske Lotteri Spil. Her arbejdes der hver dag med nogle af Danmarks stærkeste brands; Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto, Quick, Joker og Klasselotteriet.

Hansen Toft A/S