Danske Spil A/S

I Danske Spil drømmer vi stort

Vi står for ansvarlig underholdning, der skaber drømme og oplevelser. Til glæde for danskerne. Til gavn for fællesskabet. I Danske Spil går vi forrest for at sikre ansvarligt og ordentligt spil i Danmark. Med et stærkt etisk kompas arbejder vi for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. Danske Spil er en toptunet digital virksomhed, der med et kommercielt sigte sætter standarden for morgendagens spillemarked.

Vi har over 20 brands og et hav af forskellige specialister, som hver især brænder for deres område. Vi er glade for at se et stærkt CV, men vi ved, at det i sidste ende er personlighed, engagement, flid og mod, der virkelig gør en forskel. Det er dit job, der er med til at sikre et milliardoverskud til det danske samfund. Det betyder, at din tilgang til opgaven i sidste ende bliver til samfundets overskud.

“Det er netop bredden i rollen, der tiltaler mig rigtig meget. Det er drømmepaletten af arbejdsopgaver, skønne kollegaer og gode samarbejdspartnere, der særligt skaber værdi for mig og min hverdag. Derudover er kombinationen af DNA’et i Danske Spil og vores purpose helt unikt. Det synes jeg er ret særligt at være en del af”
- Mette Overgaard Holm, HR Business Partner

Danske Spil medarbejdere

Til glæde og til gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er ejet af den danske stat (81 %) samt de to store idrætsorganisationer, DGI (9,5 %) og DIF (9,5 %). Gennem årene har titusindvis af gode formål i dansk idræts-, kultur- og foreningsliv haft gavn af de milliarder af kroner, danskerne har bidraget med ved at spille hos Danske Spil. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hvert år spiller 1,9 millioner danskere hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2022 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, fordi spil skal være ansvarlig underholdning.

“Jeg har en stor passion for data og sport. Danske Spil er en digital organisation, som genererer en masse data, der har en snitflade til sport og andre spændende områder såsom kasino og lotteri. Derudover er der en dynamisk kultur med mange udviklingsmuligheder, som tiltaler mig”
- Faruk Gür, Data Engineer

Fællesskabet er vores styrke

Når du træder ind på Korsdalsvej 135, bliver du en del af en kultur med overskud til hinanden. Dine kollegaer står altid klar, uanset om du har brug for hjælp til IT eller har en god idé til et nyt produkt. Det er nemmere at vinde sammen end hver for sig, og i Danske Spil er det de bedste idéer og de bedste argumenter, der vinder. Det handler ikke om, hvem idéen kommer fra. Vi skal hele tiden forny os, men vi må aldrig glemme historien og formålet om, hvorfor vi er sat i verden. Nemlig til glæde for danskerne og til gavn for fællesskabet.

Du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads

Som medarbejder vil du opleve, at vi i Danske Spil har en fleksibel tilgang til at tilrettelægge arbejdstiden, herunder også med mulighed for hjemmearbejde. Af andre goder kan nævnes:

  • Heltidsulykkesforsikring og sundhedsforsikring
  • 6,5 uges ferie årligt
  • Fitness, holdtræning og fodboldbane
  • In-house klinik med massage, fysioterapi, ergoterapi og sundhedstjek
  • Forskellige fester, arrangementer, fejringer og fredagsbarer

Vil du med på holdet?

“Det som Danske Spil kan, er netop at give dig følelsen af at høre til. Alle tager bare rigtig godt imod én. Kulturen er helt unik. Det er nærmest ligesom en familie. Alle er super hjælpsomme og hilser altid på hinanden”
- Kristian Harrig Nielsen, Digital Markering Manager