Danske Spil A/S

Gem
Hansen Toft A/S Senior Brand Manager

Hansen Toft A/S søger for Danske Spil A/S i Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Brænder du for at arbejde med stærke, danske brands, og har du styr på, hvad der driver forbrugerne? Så er her en spændende og central stilling med stort ansvar i marketingafdelingen som Senior Brand Manager til Lotto.

”Der søges en stærk og kreativ profil til at stå i spidsen for at drive det største brand i hele spilporteføljen, Lotto. Du får ansvaret for større brandprojekter, herunder ansvaret for udvikling af al kommunikation på tværs af medier, det fulde budgetansvar samt udvikling og eksekvering af effektive kampagner, der skaber klart brand-præference, salg og loyalitet”.

Du bliver en del af marketingafdelingen hos Danske Lotteri Spil. Her arbejdes der hver dag med nogle af Danmarks stærkeste brands; Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto, Quick, Joker og Klasselotteriet.

Hansen Toft A/S
Gem
Danske Spil A/S
Studentermedhjælper med interesse for informationssikkerhed

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i informationssikkerhed.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Du bliver en del af Informationssikkerhed og gennem det organisatoriske tilhørsforhold til Corporate, Legal & Compliance, vil du få 11 kollegaer, som beskæftiger sig både med ansvarlighed, informationssikkerhed og imødegåelse af hvidvask.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Kunderådgiver med speciale i fastholdelse

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på kundesucces og salg? Så har vi en spændende stilling til dig i Danske Spils kundecenter som kunderådgiver med speciale i fastholdelse.

Du bliver en del af et topmotiveret kundecenterteam, der arbejder i et stærkt fællesskab bundet sammen af engagement, passion, fokus på kunden og rigtig god stemning. Vi har et service- og performanceorienteret miljø og har en fælles ambition om at have Danmarks stærkeste kunderelation.

Du kommer dagligt til at tale med vores spillere om vores abonnementsprodukter, og vi forventer derfor, at du er en dygtig kommunikator, der evner at balancere mellem salg og service.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Do you speak Python?

Danske Spil A/S, Brøndby

Vi er vildt gode til modellering og statistik, men vi har brug for, en, der kan tage ansvar for teknisk implementering for vores state of the art-løsninger. Vi idriftsætter hen over efteråret flere strategisk vigtige modeller inden for anti-hvidvask og marketing. Vi vil være ét BI & Data Science team, der ejer hele dataproduktet – fra kilde til indsigt. Vi har et unikt datasæt både i omfang og kvalitet, og vi brænder for at bruge det aktivt til ansvarlige og fornuftige løsninger.

Vi har brug for et nyt teammedlem, der værdsætter at være en del af et større team med blandede faglige kompetencer inden for data. Du skal trives med at være en synlig sparringspartner, og du skal spille hele teamet bedre og lære fra dig med udgangspunkt i din erfaring.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Retail Trade Marketing profil med interesse for projektledelse og stærke brands

Danske Spil A/S, Brøndby

Vil du være med til at skabe forandring, hvor man skal kombinere udvikling med driftshensyn samt ikke mindst være facilitator mod Danske Spils fysiske retailkanal? Er du klar på en opgave med nogle af de mest kendte brands i Danmark, der handler om at sætte den operationelle ramme for værdiskabelse i retail samt eksekvering af de relaterede initiativer? Så har vi en spændende stilling til dig i vores Retail Operations afdeling.

I rollen vil du bidrage til at øge synligheden af velkendte brands som bl.a. Eurojackpot, Lotto, Vikinglotto og Quick hos vores forhandlernet. Du skal derfor have et godt kendskab til retail og erfaring med, hvad dagligvarehandlen samt kunderne vil have.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Energisk Tech Lead til testautomatiserings team

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du stor erfaring med at bygge robuste IT-løsninger, og har du samtidigt interesse for testautomatisering? Så har vi en spændende stilling til dig i vores team, QA Services, som Tech Lead i vores testautomatiserings team.

Du vil stå i spidsen for et mindre testautomatiserings team, hvis primære opgave er at designe, implementere og eksekvere automatiske tests samt rapportere resultaterne. Overvågning af testmiljøer og styring af testdata er også vigtige fokusområder.

Din primære opgave bliver at drive udviklingen af applikationer og services, der skal understøtte testautomatiseringsindsatsen.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Knivskarp front end-udvikler med flair for testautomatisering

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på front end-udvikling og testautomatisering? Så har vi en spændende stilling til dig i vores team, QA Services, som front end-udvikler i vores testautomatiserings-team.

Vi er et lille, sammentømret team, som hører under IT-Udvikling. Vores fornemmeste opgave er at sikre den højest mulige kvalitet af de produkter, vi leverer til vores kunder. Du bliver en del af et mindre testautomatiserings-team og vil stå i spidsen for en front end-løsning, der har til formål at understøtte de interne arbejdsgange og processer i afdelingen.

Dit arbejde bliver en del af en større testautomatiserings-indsats og en central brik i ønsket om større synlighed omkring testafvikling og rapportering.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Projektorienteret studentermedhjælper til PMO

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Projekter og PMO.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med PMO’et i forbindelse med procesoptimering, understøttelse af projektmodellen og projektlederne samt arbejdet med den samlede portefølje for Danske Spil.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Strategic Business Partner & Executive Assistant til CEO

Danske Spil A/S, Brøndby

Som Strategic Business Partner for ledelsen i Danske Lotteri Spil kommer du til at spille en nøglerolle i at støtte den administrerende direktør, og den samlede ledelse i eksekveringen af strategien.

Du refererer til afdelingschefen for Product Management, som driver de større udviklingsagendaer i Danske Lotteri Spil, og du vil have en stiplet reference til CEO’en for Danske Lotteri Spil.

Du bidrager til at drive og koordinere arbejdet for ledelsen, samt fungerer som tovholder på vigtige processer og forandringer, herunder også præsentationsmateriale til diverse møder med ledelsen i Danske Lotteri Spil, koncernledelsen i Danske Spil, samt diverse samlinger m.v.

Danske Spil A/S
Gem
Danske Spil A/S
Solution Manager med styr på teknik og relationer.

Danske Spil A/S, Brøndby

Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en Solution Manager – vil du med på holdet?

Du har erfaring med at koordinere IT-leverancer med mange interessenter og du har eksempelvis arbejdet som IT-projektleder, Scrum Master, Test Manager eller Solution Manager indenfor IT eller apps.

Vi leder efter dig som:

  • har erfaring fra samarbejde med nationale og internationale leverandører
  • evner til at oversætte mellem teknik og forretning
  • har god og bred teknisk indsigt og kan koordinere IT-leverancer
Danske Spil A/S