DanCenter

Gem
DanCenter
Økonomiassistent søges til DanCenters talstærke debitorteam

DanCenter, København

Vi leder efter dig, som er en ægte regnskabsnørd og har flair for styring af debitorprocesserne. Dig, som sætter pris på en arbejdsplads med højt til loftet, stor grad af fleksibilitet og ikke mindst herlige kollegaer.

Du bliver en del af en brugerfokuseret debitorafdeling, som har ansvaret for at sikre, at vi afregner og opkræver kunder og samarbejdspartnere korrekt. En stor del af vores arbejde består også i at svare på henvendelser fra vores kunder såsom gæster, rejsebureauer, eller interne kolleger. Desuden fungerer vi som midtpunkt for vores lokalkontorer i sommerlandet, som får en del af deres guidelines og procedurer fra os.

Du kan enten have et solidt uddannelsesfundament indenfor økonomi og være relativ nyuddannet, eller have mange års erfaring fra debitorområdet. - Vigtigst er, at du har motivation og evnen til at lære processerne i feriebranchen.

Gem
DanCenter
Vil du være den kollega, vi alle har brug for? Bliv IT-supportelev hos os!

DanCenter, København

Du er nysgerrig på at få hands-on erfaring med IT-support, og du er ikke bleg for at researche for at finde løsningen på et problem. Du ved, at du og dit IT-team er vigtige komponenter i forhold til at få den daglige "IT-maskine” til at køre som smurt, og derfor er du opsøgende og hjælper kolleger i organisationen, der har problemer med et kabel, en skærm, et log-in eller lignende.

Du forklarer også gerne tingene en ekstra gang til de kolleger, der ikke har samme indblik i IT, som du har. Du troubleshooter hardware og håndterer bl.a. documentation, data entry og Helpdesk Ticketing. Derudover bidrager du til globale IT-projekter og kommunikerer med mentorer både i Danmark og Indien.

Disse opgaver kommer du blandt andet til at håndtere:

  • Email Management tool Office365, Microsoft Exchange
  • IT Operations for End User Support & Infrastructure Support
Gem
DanCenter
Kontorassistent med stort servicegen

DanCenter, Væggerløse og Rødby

Til DanCenters kontorer i Marielyst og på Lolland, søger vi en serviceminded kontorassistent, som udover at indgå i det daglige arbejde med servicering af vores sommerhusgæster, vil have særligt fokus på at servicere vores sommerhusejere. Derfor leder vi efter dig, som kan give en ekstraordinær service og har et stærkt planlægningsgen. Dig, som sætter pris på en arbejdsplads med afvekslende opgaver og ikke mindst herlige kollegaer.

Vi udvider teamet med endnu en medarbejder og tilbyder en fuldtidsstilling i en dynamisk og til tider hektisk virksomhed, hvor branchens sæsonudsving betinger varierende arbejdstider med meget arbejde i sommerhalvåret. Du bliver en del af et mindre lokalt team, der arbejder godt sammen, og hvor dagene byder på mange afvekslende opgaver. Vi sætter pris på at have det sjovt og fagligt inspirerende sammen og vi er stolte af vores tætte relationer til både sommerhusejere, gæster og lokalområdet.

Gem
DanCenter
Kontorassistent med stort servicegen

DanCenter, Gilleleje

Nyder du at tale med mennesker og forstår at levere en formidabel service? Så er det dig, DanCenter/Danland søger til en 37 timers kontorstilling på vores lokalkontor i Gilleleje. Vi leder efter dig, som kan give en ekstraordinær service, og som er god til at holde fokus samtidig med, at der er mange bolde i luften.

Vi er en dynamisk og til tider hektisk virksomhed, hvor branchens sæsonudsving giver varierende arbejdstider med meget arbejde i sommerhalvåret. Du bliver en del af teamet i Gilleleje, der arbejder godt sammen, og hvor dagene byder på mange afvekslende opgaver. Vi sætter pris på at have det sjovt og fagligt inspirerende sammen, og vi er stolte af vores gode samarbejde med både sommerhusejere, gæster og lokalområdet.

Gem
Career
Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver

Career søger for DanCenter

Er du målbevidst, og drives du af at skabe solide resultater? Har du erfaring med kundepleje og opsøgende salg, og vil du være med til at udvikle et af de mest attraktive turistområder i Danmark? Så har du nok fundet dit drømmejob!

DanCenter tilbyder en stilling, hvor du målbevidst arbejder på at udvikle DanCenters position i Henneområdet. Sammen med dine kolleger sikrer du DanCenters kundeportefølje og øger DanCenters markedsandel gennem kontakt til både nye- og eksisterende sommerhusejere. Du sikrer, at vores sommerhusejere vedbliver at udleje gennem DanCenter og indgår udlejningsaftaler med potentielle nye sommerhusudlejere.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, og du vil indgå i et stærkt lokalt team, samt et landsdækkende team med 24 gode kollegaer, der servicerer og laver udlejningsaftaler med sommerhusejere i hele Danmark.

Career