Billund Lufthavn A/S

Luft under vingerne.
Vi skaber let adgang til og fra verden med direkte flyvninger til mere end 100 destinationer. Ni ud af ti af vores passagerer rejser til og fra udlandet, hvorfor vi med rette kan kalde os Vestdanmarks internationale lufthavn.

Vi vil gøre det til en oplevelse at bruge Billund Lufthavn. Det kræver, at vores engagerede og kompetente medarbejdere hver dag arbejder på at skabe de bedste rammer for vores knap 3,5 mio. passagerer. Det sikrer vi blandt andet ved at skabe optimale betingelser for flyselskaberne, charteroperatørerne og godstransportørerne, der skal levere ruterne til: Billund Airport - verden direkte.

Skal vi udvikle vores position som Vestdanmarks internationale lufthavn, der kan understøtte vækst og udvikling, kræver det en sund og bæredygtig økonomi. Den sikres igennem fornuftige investeringer og nødvendige effektiviseringer. Vi har blandt andet fokus på miljømæssige løsninger, hvor vi vil være en førende lufthavn – til glæde for såvel økonomien som miljøet

Som medarbejdere i lufthavnen er vi konstant i kontakt med kollegaer fra alverdens lande, mange af disse møder vi kun elektronisk. Derfor har vi brug for medarbejdere med gode sprogkundskaber og ikke mindst en bred personlig horisont og forståelse for verdens mange forskellige kulturer.

Som arbejdsplads tilbyder vi trygge og ordnede ansættelsesforhold og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

I Billund Lufthavn vægter vi højt, at medarbejderne skal have det godt og have adgang til attraktive personalegoder.

Er det noget for dig, så hold øje med de ledige stillinger, der bliver opslået.