Køge Kommune

Gem
Køge Kommune Skovboskolen søger børnehaveklasseleder

Køge Kommune, Bjæverskov

Veldrevet og højt præsterende skole med et tydeligt læringsdesign og elevmindset – søger en børnehaveklasseleder snarest – senest pr. 1.10.22

Vi er en skole, der har et undervisningsdesign med metoder fra True North Læringssystem. Vi bruger effektive indlæringsteknikker i et engagerende læringsmiljø – vi har differentieret undervisning og tydelig struktur og klasseledelse, hvor positive relationer er i højsædet.

Vi ønsker en børnehaveklasseleder, der er visionær, udviklingsorienteret og fagligt velfunderet samt fx pædagoguddannet – og brænder for at arbejde med og udvikle skolens elever i forhold til vores positive mindset og udviklede design, resultater og kvalitet.

Kan du se dig selv løfte denne opgave i et velfungerende team – så er det lige noget for dig.

Gem
Køge Kommune SYGEPLEJERSKE SØGES TIL UDEKØRENDE TEAM

Køge Kommune

Vil du være med til at fremtidssikre kvaliteten af syge- og hjemmeplejen i Køge Kommune og samtidig være en del af en fagligt motiveret sygeplejegruppe?

Er du uddannet sygeplejerske med hjertet på rette sted og et stort fagligt gåpåmod? Motiveres du af at gøre en forskel for borgere med komplekse livsvilkår, og drømmer du om at arbejde i et team som drives af faglig udvikling og sammenhold? Så skal du søge stillingen som sygeplejerske hos os i team øst!

Stillingen er som udgangspunkt på 34-37 t/u - primært i dagvagt og med weekendvagt hver 4 weekend.

Vi søger dig, som trives med fagligt ansvar for komplekse borgerforløb.

Hvad tilbyder vi?

  • En god individuelt aftalt introduktion, der både skal hjælpe dig godt til rette i jobbet, samt give dig og dine nærmeste kolleger mulighed for at lære hinanden at kende.
  • Stor indflydelse på din egen dag
  • Et job hvor du kombinerer din erfaring med nye løsninger (slip fagligheden fri)
Gem
Køge Kommune Ergoterapeuter til Team Nord, Syge- og hjemmepleje

Køge Kommune

I forbindelse med implementering af tværfaglige selvstyrende teams udvider vi vores tværfaglige gruppe, og leder derfor efter to fagligt dygtige ergoterapeuter til Team Nord.

Sammen med resten af gruppen skal du, som ergoterapeut være med til at indfri visionen om: at bistå til at borgere, der er i en livssituation med behov for hjælp og støtte, kan leve et så selvstændigt og meningsfuldt hverdagsliv, som muligt.

Med etablering af de faste selvstyrende teams, vil vi afprøve en tværfaglig selvstyrende teamstruktur, som ud fra en rehabiliterende tankegang, får de bedste forudsætninger for at løse kerneopgaven i det gode faglige og omsorgsfulde møde med borgeren. Forløbet skal altid tilrettelægges med høj grad af inddragelse af borgere og pårørende.

Gem
Køge Kommune Fagligt dygtig pædagog eller sundhedsfaglig medarbejder

Køge Kommune

Ønsker du et ansvarsfuldt og udfordrende job med fagligt kompetente kollegaer? Vil du være en del af et engageret team, der sikrer trivsel og udvikling hos borgerne? Så er det dig, vi søger som ny kollega på Agerbækhuse.

Vi søger fagligt kompetente medarbejdere, der kan være med til at sikre den pædagogiske og sundhedsfaglige indsats for borgerne på Agerbækhuse. Som medarbejder hos os skal du samarbejde tværfagligt med dygtige kollegaer og sikre udvikling, pleje og omsorg for hver enkelt borger.

Borgerne på Agerbækhuse har komplekse og omfattende psykiske og fysiske udviklingshandicap. Den pædagogiske og sundhedsfaglige indsats hos borgerne hænger uløseligt sammen, og vi løfter i flok, så derfor skal du være klar på at varetage både pædagogiske og sundhedsfaglige opgaver.

Gem
Kulturhuset Teaterbygningen søger arrangementsansvarliggsannoncer
Kulturhuset Teaterbygningen søger to arrangementsansvarlige på 20 timer om ugen med primær arbejdstid torsdag til søndag.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog på 33 timer søges til Frændehus
Pædagog på 33 timer søges til den integrerede institution Frændehus.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Ansvarsfuld og engageret social- og sundhedshjælper- eller assistent til centerboligerne på Lerbæk Torv
Vi søger pr. 1. september 2022 eller snarest en ansvarsfuld og engageret social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent 32 – 35 timer...
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Energisk TIMEAFLØSER søges til hjemmeplejen i Team Midt, Køge Kommune
Har du lyst til nye udfordringer og tænker du, at det med at arbejde med borgere i eget hjem lige er noget for dig?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Engageret, dygtig og empatisk pædagog søges til friluftsdagtilbuddet Møllehøj
Vi søger en pædagog med en naturlig og nysgerrig tilgang i det pædagogiske arbejde -som har lyst til og mod på at ”lege med” i takt...
Køge Kommune, Borup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
SSH til AFTENVAGT til Centerboligerne Lerbæk Torv
Da 1 af vores faste kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en frisk kollega pr. 1/9-2022 eller snarest.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket: