Køge Kommune

Køge Kommune – hvor tradition og innovation mødes

Køge Kommune er hjemsted for mere end 5.000 dedikerede medarbejdere, og vores arbejdskultur afspejler vores placering som en af Danmarks attraktive områder. Beliggende på historisk grund, med rødder, der går tilbage til Harald Blåtands tid, har vi fortsat fokus på at udvikle vores områder, samfund og organisation. I Køge Kommune bor historien og den moderne udvikling side om side. Kommunen er kendt for at have et rigt kultur-, idræts-, handels- og fritidsliv, hvor der er alsidige og spændende tilbud til langt de fleste kultursjæle. Derudover rummer kommunen en smuk natur, lige fra sandstrande til mark og skov.

Med respekt for historien, har kommunen satset på massiv vækst og udvikling, som har betydet at flere borgere, flere virksomheder og flere spændende områder er kommet til og at vi fortsat vokser.

I Køge Kommune vægtes samarbejde på tværs højt. Derfor har medarbejdere og ledere sammen skabt vores personalepolitiske grundlag.

Køge Kommunes personalepolitiske grundlag

Det personalepolitiske grundlag for Køge Kommune giver os en fælles retning for, hvordan vi sikrer en attraktiv arbejdsplads med et godt og trygt arbejdsmiljø på alle parametre. Det viser fx vejen for, hvordan vi omgås hinanden og skaber en arbejdsplads, hvor det er rart at være. Grundlaget understøtter også målet om, at Køge Kommune skal være en dynamisk arbejdsplads, hvor vi udvikler os og i samarbejde med hinanden styrker vores faglighed.

Det er er fælles ansvar hos ledere og medarbejdere, at det personalepolitiske grundlag bliver drøftet og konkretiseret løbende, og at det efterfølgende bliver brugt aktivt.

Forskellighed i fokus

Hos Køge Kommune tror vi på, at diversitet er nøglen til, at vi sammen kan leve op til det personalepolitiske grundlag. Forskellige perspektiver, baggrunde og erfaringer beriger organisationen og ruster os til at møde de udfordringer, en moderne kommune kan stå overfor. Allerede nu afspejles diversiteten hos både medarbejdere og ledere og det står tydeligt frem, at det fremmer innovative og kreative idéer, som skaber de gode løsninger.

Så bliv en del af holdet! Vi tilbyder dig et forskelligartet arbejdsmiljø og en lang række forskellige personalegoder, såsom adgang til vores feriehuse, gode rabatordninger og sociale aktiviteter.