Region Hovedstaden

Gem
Den Sociale Virksomhed
Vi søger dygtige kolleger med høj faglighed, erfaring og lyst til udvikling på det specialiserede socialområde (Genopslag)

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Du skal være motiveret af at hjælpe med at skabe høj livskvalitet hos sårbare voksne med udviklingshæmning, hvor nogle også har psykiatriske diagnoser. Du er den helt rette, hvis du har et solidt fagligt fundament og lyst til at blive en del af et team i udvikling.

Vi har brug for at styrke samarbejdet om den enkelte beboer endnu mere, hvor faglighed går foran i de daglige beslutninger. Derfor søger vi flere dygtige kolleger, som kan møde vores beboere med åbenhed, nysgerrighed og faglig refleksion.

Målgruppen på Rønnegård er voksne med udviklingshæmning og ofte i kombination med psykiatriske diagnoser. Beboerne har mange forskellige udfordringer, som fordrer kendskab til forskellige faglige metoder og tilgange.

Den Sociale Virksomhed
Gem
Region Hovedstaden
Sygeplejerske til Sundhedshus på botilbud – 30 timer/uge

Region Hovedstaden, Gørløse

Rønnegård er et bo–, aktivitets- og samværstilbud beliggende naturskønt i Gørløse uden for Hillerød. Beboerne har varige og komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner i kombination med atypiske psykiatriske diagnoser, og nogle er tillige domfældte. En del lider af epilepsi og diabetes samt andre aldersbetingede, medicinske sygdomme.

Som ansat på Rønnegård er man med til at understøtte den enkeltes livsbehov og skabe grundlag for udviklingspotentialer med et kompensationsperspektiv på de helt særlige livsvilkår, som netop den enkelte borger står overfor.

Vi forventer, at du:

  • Kan vejlede og understøtte fagligheden i forhold til ernæring, hygiejne og generel sundhed m.m. hos borgerne
  • Kan varetage medicindosering for vores borgere
  • Har erfaring inden for almen medicin og psykiatri/specialområdet
Region Hovedstaden
Gem
Region Hovedstaden
Sygeplejerske med akademisk uddannelse søges til stilling som klinisk underviser ved Psykiatrisk Center Sct. Hans

Region Hovedstaden, Roskilde

Har undervisning og vejledning en særlig plads i dit faglige hjerte, og vil du være med til at præge et felt af større forandringer i sundhedsuddannelserne? Så læs med her.

Vi modtager årligt 250–275 sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever, og som klinisk underviser får du det pædagogiske ansvar for den kliniske uddannelse i samspil med vejlederne i de afsnit, du bliver tilknyttet.

Som klinisk underviser tilknyttes du Enheden for Grunduddannelse, bestående af en klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske og tre kliniske undervisere (inkl. den konkrete stilling), og vores kerneopgave er at kvalificere uddannelsesforløb i samspil med vejledere og afsnit.

Region Hovedstaden
Gem
Region Hovedstaden
Vil du stå i spidsen for Region Hovedstadens Apotek? Vi søger en ny regionsapoteker som direktør for Apoteket med ansvar for udvikling og drift

Region Hovedstaden, Herlev

Som direktør for Region Hovedstadens Apotek får du mere end blot et job. Alt arbejde hos os handler om liv. Om den medicin, der redder liv, forbedrer liv og skaber livskvalitet. Det er os, der producerer og leverer livsvigtig medicin til patienterne. Vi rådgiver læger og sygeplejersker og sikrer, at patienten får den rigtige medicin – hver gang. Det handler også om dit liv. Som en del af Region Hovedstaden træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner.

Du bliver en del af noget større – et stærkt vidensmiljø, hvor vi sammen gør hinanden bedre. Vi søger en topleder, som brænder for både udviklings- og driftsopgaven og for at skabe gode relationer internt i egen virksomhed og eksternt til lederkollegaer i Region Hovedstaden og nationale nøgleaktører inden for lægemiddelområdet.

Region Hovedstaden
Gem
Den Sociale Virksomhed
Vikar: Pædagog, sosu-hjælper, sosu-assistent eller sygeplejerske – studiejob…

Den Sociale Virksomhed, Farum

Vil du have et meningsgivende arbejde med fleksibilitet og mulighed for opbygning af kompetencer? – Bliv timelønnet eller fast afløser i Solgavens vikarkorps.

Ønsker du at finde ud af om social- og sundhedsområdet er noget for dig, går du med en drøm om eller er i gang med at uddanne dig til social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, pædagog eller ønsker du et arbejde med stor fleksibilitet? Så har du her muligheden for at arbejde på et § 108 tilbud for ældre med synshandicap.

Vi vil, ved opstart tilbyde et godt introforløb, så vi sammen kan skabe rammen for et godt hverdagsliv, hvor fokus er på beboernes trivsel, ressourcer og udfordringer.

Den Sociale Virksomhed
Gem
Region Hovedstaden
Energichef med ansvar for Regions Hovedstadens energiforbrug

Region Hovedstaden, Herlev

Vil du have ansvar for det samlede energiforbrug, i Regions Hovedstadens samlede bygningsmasse på mere end 2 mio. m2. Ønsker du at sætte dit præg på den fremtidige energiledelse på tværs af vores hospitaler for at sikre energieffektiviseringer inden for drift, projekter og indkøb?

Så kan stillingen som energichef i Drift og Teknik, Center for Ejendomme (CEJ) være rette udfordring for dig!

Du får et direkte budgetansvar for ca. 500 mio. kr. årligt samt en markant rolle i bl.a. eksekveringen af den fortsatte udrulning af vores EMS-program, sikring og sparring omkring vores store energieffektiviseringsprojekter over de næste 3-5 år samt opbygning af en struktureret energiledelse.

Region Hovedstaden
Gem
Region Hovedstaden
Studentermedhjælper til Sundhedsjura i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Er du bachelor- eller kandidatstuderende og har du interesse for sundhedsjura, klagesagsbehandling og aktindsigter?

Har du lyst til at understøtte dine kolleger i en bred mængde af administrative opgaver, og kan du også arbejde selvstændigt med egne opgaver og ansvarsområder?

Så har vi en ledig og fagligt udfordrende studenterstilling til dig.

Du kan evt. være jurastuderende, men det er ikke noget krav.

Du får blandt andet til opgave at bistå med sagsbehandling af sager fra Patienterstatningen, Styrelsen for Patientklager og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Region Hovedstaden
Gem
Den Sociale Virksomhed
Solgaven søger social- og sundhedsassistent

Den Sociale Virksomhed, Farum

Giv os din tid, engagement og omsorg, så gør vi dig til specialist indenfor arbejdet med ældre med synshandicap.

Ønsker du et arbejde, hvor der er stor mulighed for at kunne sætte personligt præg på egne arbejdsopgaver, sætte din faglighed i spil samt udvikle nye kompetencer? – Så har Solgaven en stilling som social- og sundhedsassistent klar til dig – og du kan selv vælge om du ønsker at arbejde 28 timer eller 37 timer om ugen – eller noget derimellem.

Solgaven er et § 108 tilbud til ældre blinde og svagsynede. En mindre del af beboerne har også en kognitiv funktionsnedsættelse, for hvem vi er i gang med en større indsats. Vi er et hus i konstant udvikling og som lige nu er midt i en større forandringsproces.

Den Sociale Virksomhed
Gem
Region Hovedstaden
Epidemiologist or statistician to study mental health trajectories in COVID-19 and the etiology of psychiatric disorders

Region Hovedstaden, Roskilde

The Institute of Biological Psychiatry (IBP; www.biopsych.dk) is hiring a highly motivated epidemiologist or statistician to join a diverse, international team of quantitative researchers using health registers, population scale biobanks, and multi-omics data in the study of mental health and psychiatric disorders.

We are looking for a highly motivated and skilled researcher with a master’s degree and/or Ph.D. in the field of epidemiology, statistics, or similar to fill a position in research focusing on mental health trajectories in COVID-19 and studies of the etiology of psychiatric disorders, using epidemiological data.

Region Hovedstaden
Gem
Region Hovedstaden
IT-profil med erfaring indenfor forvaltning kombineret med stærke tekniske-, skriftlige- og koordineringsmæssige kompetencer

Region Hovedstaden, København

Vil du være en del af et stærkt team hos Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) der understøtter Region Hovedstadens medicotekniske enhed på det IT-faglige område. Er du nysgerrig, udadvendt og en god koordinator med en god IT-teknisk forståelse?

Så er du måske vores nye kollega hos Medicoforvaltning.

Du vil blive en del af et team med 10 engagerede kollegaer der etablerer, implementerer og forvalter medicotekniske IT-systemer.

Arbejdsopgaver og ansvar

  • forvaltning af idriftsatte IT-systemer der understøtter medicoteknisk udstyr.
  • etablering af nye medicotekniske systemer iht. Region Hovedstadens standarder.
  • sikre at medicotekniske systemer er dokumenteret efter Region Hovedstadens standarder.
Region Hovedstaden